LIFESTYLE

Survivor All Star: Το αγώνισμα με τα... μεζεδάκια - Ποιος πήρε την ατομική ασυλία και ποιος πάει στον τάκο - Βίντεο

Lifenews

Οι 8 survivors που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν θα μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του στις επόμενες δύο ασυλίες για να «σβήσει» την υποψηφιότητά του.

Αυτό διότι σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, πλέον στα ατομικά αγωνίσματα για την ασυλία όποιος θα βγαίνει στον τάκο θα έχει τη δυνατότητα αν καταφέρει και κερδίσει σε μία από τις ασυλίες που ακολουθούν να διώχνει την υποψηφιότητά του και να υποδεικνύει κάποιον άλλον στη θέση του. Νικητής της πρώτης ατομικής ασυλίας ήταν ο Σάκης Κατσούλης.

Οι 8 survivors που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο, μετά και την αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά, το βράδυ της Κυριακής δημιούργησαν νέες ομάδες με αρχηγούς τους πιο γρήγορους στους αγώνες κατάταξης Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, με τη Σταυρούλα να οδηγεί τους Κόκκινους (Σάκη, Μαριαλένα, Βασάλο) σε νίκη και στην Πούντα Κάνα για water sports. Παράλληλα ολοκληρώθηκε και η 24ώρη ψηφοφορία για τους δημοφιλέστερους παίκτες, προκειμένου να δημιουργηθεί μία κατάταξη, βάσει της οποίας θα δρομολογηθούν οι επόμενες αποχωρήσεις.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας ο Κωνσταντίνος Βασάλος περιέγραψε ένα απίστευτο σκηνικό κατά τη διάρκεια του χθεσινού επάθλου ενώ η Μαριάλενα παρότι γκρινιάζει δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό των συμπαικτών της.

«Αφού δεν σκότωσα εγώ αυτόν που είχε το τζετ σκι πάλι καλά. Κάναμε flyboard και δεν είχα υπολογίσει, δεν κοιτούσα που πάω και τι κάνω. Και σε κάποια φάση ήταν από κάτω αυτός από το τζετ σκι, μου ρίχνει μια μούντζα, με πέτυχε στο στήθος και με έριξε κάτω», περιέγραψε ο Βασάλος.

«Χθες με βγάλατε η γκρινιάρα του επάθλου. Γκρινιάρης είναι ο άνθρωπος που ό,τι και να γίνει γκρινιάζει, είναι μίζερος και έχει μίρλα. Έχω εγώ αυτή τη μίρλα; Απλά σε ένα στάδιο του επάθλου νεύριασα με τον Σάκη και μου έδινε οδηγίες και εγώ ήθελα να το απολαύσω. Ναι, εκείνος μου είπε ότι φοβόταν μη χτυπήσω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι γκρινιάρα» είπε η Μαριαλένα από την πλευρά της

Οι παίκτες πριν την πρώτη ατομική ασυλία είχαν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στα «Παιχνίδια της Καραϊβικής», με έπαθλο πέντε λαχταριστά cup cakes για κάθε διαγωνιζόμενο ξεχωριστά. Ωστόσο, αυτή τη φορά οι 8 εναπομείναντες παίκτες δεν κλήθηκαν να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις γνώσεων, όπως συνηθίζεται στο Survivor, αλλά να καταφέρουν να μεταφέρουν με το στόμα μερικά μπαλάκια του τένις στο σωστό καλάθι. Όλο αυτό όμως έπρεπε να γίνει με δεμένα μάτια, χωρίς χέρια και αφού πρώτα… γευτούν περίεργους συνδυασμούς φαγητών, όπως τηγανιτές πατάτες με κέτσαπ, σαντιγί, μέλι και σαρδέλες.

Οι αντιδράσεις των παικτών κατά την όσφρηση και τη δοκιμή των φαγητών ήταν ξεκαρδιστικές, με αρκετούς από αυτούς να μη δείχνουν να πτοούνται από τους αταίριαστους συνδυασμούς. Την ίδια ώρα, οι συμπαίκτες από τον πάγκο προσπαθούσαν να τους ενθαρρύνουν να ολοκληρώσουν όσο πιο γρήγορα και σωστά γίνεται τη δοκιμασία. Στις καλύτερες στιγμές του εν λόγω παιχνιδιού ήταν οι αντιδράσεις του Νίκου Μπάρτζη αλλά και η… επιμονή που έδειξε ο Σάκης Κατσούλης λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Κόκκινη Ομάδα με σκορ 5-4, απολαμβάνοντας το γλυκό έπαθλο.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, οι 8 εναπομείναντες παίκτες οδηγήθηκαν στον στίβο μάχης, για τον πρώτο ατομικό αγώνα ασυλίας της χρονιάς. Όπως τους ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός, ο νικητής του αγώνα ασυλίας δεν θα μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

«Πρώτος αγώνας ασυλίας. Ο καθένας παίζει ατομικά, παίζει για την ατομική ασυλία. Θα σας εξηγήσω λίγα πράγματα για το τι πρόκειται να δούμε στους αγώνες της ασυλία. Κάθε αγώνα ασυλίας θα έχει έναν νικητή ή μία νικήτρια. Όλες οι αναμετρήσεις θα προκύψουν με κλήρωση οπότε μπορεί να δούμε και μεικτούς αγώνες. Κάθε παίκτης παίζει για να κερδίσει την ασυλία και να και να έρθει στο αντίστοιχο συμβούλιο και να μην μπορεί να ψηφιστεί. Αυτός ο παίκτης μπορεί να ψηφιστεί όλοι υπόλοιποι ψηφίζονται κανονικά. Έτσι θα έχουμε τον πρώτο υποψήφιο.

Στον δεύτερο αγώνα τι ακριβώς γίνεται; Όλοι παίκτες ακόμα και ο υποψήφιος αγωνίζονται κανονικά για ποιο λόγο όμως; Γιατί ο παίκτης οποίος είναι υποψήφιος, αν καταφέρει και κερδίσει διώχνει την υποψηφιότητά του από πάνω του και υποδεικνύει κάποιον άλλον υποψήφιο στη θέση του. Αυτό το στοιχείο θα κάνει τα πράγματα πάρα πολύ ενδιαφέροντα. Το ίδιο θα συμβεί και στο τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

Όλοι οι παίκτες ξεκίνησαν με 5 ζωές, ενώ οι αντίπαλοι προέκυψαν μετά από κλήρωση. Δεν αγωνιζόταν ο τραυματίας Νίκος Μπάρτζης.

Η πρώτη παίκτρια του τέθηκε εκτός μάχης ήταν η Σταυρούλα, ενώ την ακολούθησε ο Βασάλος.

Τρίτη από τη διεκδίκηση της ασυλίας αποχώρησε η Στέλλα και 4ος ο Μάριος.

Από την τελική τριάδα εκτός τέθηκε και η Μαριαλένα, η οποία για ακόμα μια φορά δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την ήττα της και την... πλήρωσε πάλι ο σύντροφός της Σάκης, ο οποίος πήγε στον τελικό μαζί με τον Ηλία.

Οι δύο φιναλίστ είχαν απομείνει με δύο ζωές με την πρώτη νίκη να την πετυχαίνει ο Σάκης και τη 2η ο Ηλίας. Νικητής της ατομικής ασυλίας αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Στο συμβούλιο του νησιού πριν οι 8 οδηγηθούν στην κάλπη ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες για το νικητή του τουρκικού Survivor με τη Νεφισέ, την οποία είχε κερδίσεις ο Σπύρος Μαρτίκας στις ελληνοτουρκικές «μάχες», να σηκώνει το τρόπαιο στον τελικό με τον... χαμένο αδελφό του Τάκη Καραγκούνια, Οσγκούρ.

Στη συνέχεια οι Ηλίας, Μαριαλένα, Στέλλα, Σάκης, Κωνσταντίνος, Μάριος, Σταυρούλα και Νίκος οδηγήθηκαν για πρώτη φορά στην κάλπη ατομικά, προκειμένου να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση της εβδομάδας. Το αποτέλεσμα έδωσε ένα όνομα, αυτό του Νίκου Μπάρτζη, με 3 ψήφους, την ώρα που ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήρε 2 ψήφους και από μία οι Ηλίας Μπόγδανος, Στέλλα Ανδρεάδου και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

«Βάσει στρατηγικής αυτό έβλεπα κι εγώ. Κι εγώ αυτό θα έκανα. Να πω ότι δεν το περίμενα; Το είχα πει και από πριν ότι θα βγω υποψήφιος. Στο σημερινό συμβούλιο έχω έρθει θεατής, θέλω να δω πώς θα κινηθούν τα παιδιά», δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS