LIFESTYLE

Aπίστευτη φάρσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο: H Σκορδά και η σύντροφος του τσακώθηκαν και έγινε χαμός

LifenewsTeam

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν σήμερα καλεσμένοι στην εκπομπή στο Πρωινό μας και η Φαίη Σκορδά μαζί με τη σύντροφο του Ντάνου του ετοίμασαν μία επική φάρσα. Στο διάλειμμα οι δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν έντονα για το αν η παρουσιάστρια θα τους κάνει on air ερώτηση αναφορικά με τη σχέση τους.

«Τι να πω; Ότι είστε φίλοι και συνεργάτες; Δεν είναι λίγο υποκριτικό αυτό;» ακούγεται να ρωτά η Φαίη Σκορδά με τη Δήμητρα Βαμβακούση να απαντάει: «Τάσο, πες λίγο. Έχουμε τραβήξει πόσα». 

Τότε μπήκε στη συζήτηση ο Ντάνος ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ψύχριαμος και προσπαθούσε να ηρεμίσει την κατάσταση: «Δεν χρειάζεται να το τραβήξουμε περισσότερο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση»

Ο καυγάς δεν είχε τελειωμό με τη Φαίη να λέει σε κάποια στιγμή: «Και τι θα πω βρε Δήμητρα; Ότι είστε φίλοι; Ξαδέρφια είστε;» με τους τόνους να ανεβαίνουν με διάφορες ατάκες η μία στην άλλη όπου στο τέλος η Δήμητρα εκνευρισμένηαποχώρησε από το πλατό. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν σε μεγάλη αμηχανία μέχρι που του αποκάλυψαν πως ήταν φάρσα και ήθελε να της βρίσει και της δύο. Δείτε το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS