LIFESTYLE

Κυριάκος Πελεκάνος: Δάκρυσε στην αποφοίτηση του γιου του – Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε

Lifenews

«Μας έμεινε στα χέρια»

Σε μια τρυφερή ανάρτηση στα κοινωνικά του δίκτυα προχώρησε ο Κυριάκος Πελεκάνος, με αφορμή την αποφοίτηση του γιου του, Κρίστιαν από την προδημοτική.

Ο γνωστός personal trainer και η σύζυγος του Τατιάνα Ησαΐα, έδωσαν το παρών τους στην τελετή αποφοίτησης του μονάκριβου γιου τους, ενώ φωτογραφήθηκαν μαζί του σε αυτή τη συγκινητική στιγμή.

Στη λεζάντα της ανάρτησης του ο Κυριάκος Πελεκάνος μάλιστα αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία που συνέβη πριν πέντε χρόνια, που τους ανάγκασε να μεταφέρουν εσπευσμένα τον γιο τους στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Περήφανος Παπάς! Η πρώτη μας αποφοίτηση και σκέφτεσαι πως πέρασαν τα χρόνια! Πριν 3 χρόνια ίδια μέρα, κάναμε φωτογράφιση ρούχων μαζί και πριν 5 τρέχαμε στο Μακάρειο Νοσοκομείο γιατί μας έμεινε στα χέρια και χάσαμε την γη κάτω από τα πόδια μας. Να μας έχει ο Θεός γερούς για τις επόμενες μας αποφοιτήσεις που έρχονται… Προς το παρόν , Κριστιάν Πελεκάνος του Κυριάκου, απόφοιτος προδημοτικής και από Σεπτέμβριο μαθητής Δημοτικής Εκπαίδευσης! ΥΓ. Εννοείται έριξα μαύρο δάκρυ πάλι σήμερα!».

Δες τις φωτογραφίες: 

READ MORE

LATEST NEWS