LIFESTYLE

Θέμης Κανέλλος: Απαντά στον Λιάγκα για τις δηλώσεις του για το Athens Pride – «Σε χαζούς ανθρώπους…»

Lifenews

Σφάζει με το γάντι τον παρουσιαστή

Ο Γιώργος Λιάγκας πριν λίγες ημέρες σχολίασε μέσα από την εκπομπή του το Athens Pride, που πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία για ακόμη μια χρονιά.

Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής ανέφερε πως δεν του αρέσει η αισθητική αυτών των ανθρώπων που πήγαν στην πορεία διαμαρτυρίας, καθώς κάνουν ακραία πράγματα, γεγονός που δεν βοηθάει στο να τους αποδεχτεί ο κόσμος.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Ο ομοφυλόφιλος δεν είναι κατ’ ανάγκην αυτός που φοράει τακούνια, που ντύνεται γυναικεία και που βάφεται έντονα. Εγώ αποδέχομαι τον οποιονδήποτε. Όμως οι εικόνες που παίζουν όλα τα κανάλια από το gay bride είναι οι εικόνες των ανθρώπων καρικατούρα και όχι ομοφυλόφιλων ανθρώπων που βγαίνουν κανονικά και μιλούν για τα δικαιώματά τους. Μόνο όσοι ντύνονται έτσι είναι ομοφυλόφιλοι; Οι συντηρητικοί πλειοψηφία των ομοφυλόφιλων που εγώ ξέρω ντύνονται όπως εγώ».

Ο Θέμης Κανέλλος που γνωρίσαμε μέσα από το Big Brother, ξέσπασε για όσα ειπώθηκαν από τον παρουσιαστή, που σε Q&A που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, «απασφάλισε» για το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με το Pride.

Δες όσα απάντησε σε ερωτήσεις που δέχτηκε:

READ MORE

LATEST NEWS