LIFESTYLE

Έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου με δημοσιογράφους – Αποχώρησε ενοχλημένη ενώ έκανε δηλώσεις (Βίντεο)

Lifenews

Τι συνέβη;

Στην πρεμιέρα του Δήμου Αναστασιάδη σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, 14 Ιουνίου η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας, προχωρώντας σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ωστόσο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της σε ερώτηση για το Survivor All Star.

Συγκεκριμένα η ερώτηση που ενόχλησε τη Βρισηίδα ήταν: «Πριν ξεκινήσουν οι δηλώσεις, έλεγες στον Σπύρο να μην απαντάει για το Survivor και να το παίξει λίγο τρελίτσα. Γιατί;», με εκείνη να απασφάλισε και να απάντησε φανερά ενοχλημένη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Off camera μιλάς εσύ τώρα; Τώρα λες για πράγματα που έχουν γίνει off camera. Το είπα γιατί… Βασικά δεν θα απαντήσω, δεν θα σου κάνω τη χάρη! Δεν απαντάω… Γιατί έχει ένα συμβόλαιο που πρέπει να βγει πρώτα στον ΣΚΑΪ, οπότε εγώ είμαι εδώ ώστε να κρατήσω τον Σπύρο να μην απαντήσει και να μην τον ρωτάτε πράγματα αν δεν τελειώσει το συμβόλαιο… Πάνε να μου βγάλουν ξινή τη βραδιά».

Πριν αποχωρήσει από τις κάμερες, ο Σπύρος Μαρτίκας πρόλαβε να πει: «Ήρθαμε κάπου ωραία να διασκεδάσουμε. Θες να πάμε να διασκεδάσουμε; Ευχαριστούμε».

Δες το βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS