LIFESTYLE

Καινούργιου – Μικρούτσικος: Μπάχαλο στον αέρα της εκπομπής - «Θέλετε να ρίξετε μαύρο; Δε μπορώ να κάνω κάτι»

Lifenews

Απίστευτη ένταση στην εκπομπή τους

Για τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου θέλησε να μιλήσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Τρίτης 13 Ιουνίου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αρχικά ανέφερε: «Έχω ανάγκη να εξηγηθούν κάποια πράγματα, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Να μου το επιτρέψετε, παιδιά», με τους ανθρώπους όμως στο control να δείχνουν ότι διαφωνούν με την πρωτοβουλία του παρουσιαστή.

Αμέσως η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Θέμη, παιδιά, από πάνω σας καταλαβαίνω να μη θέλετε, όμως οφείλω να σεβαστώ τον άνθρωπο που έχω κάτω. Θέλετε να ρίξετε μαύρο; Δε μπορώ να κάνω κάτι. Δεν αφορά τους τηλεθεατές. Ο Ανδρέας δε φοράει ακουστικό και οφείλω να τον σεβαστώ…

Δεν είναι “συνεχίστε μόνοι σας”, θα φύγω κι εγώ άμα είναι. Δεν αντέχω άλλο! Δε μπορώ, βοηθήστε με. Δε μπορώ να φωνάζετε από πάνω δέκα άνθρωποι “μην τον αφήσετε να μιλήσει”».

Τότε, τον λόγο πήρε ξανά ο Ανδρέας Μικρούτσικος λέγοντας: «Δεν δέχομαι εξαιτίας μου να πάθει κανένας τίποτα, ούτε εσύ ούτε οποιοσδήποτε εργαζόμενος», «Εγώ θα το πάθω όμως, Ανδρέα», αποκρίθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, εμφανώς δυσαρεστημένη από την κατάσταση που δημιουργήθηκε στον αέρα.

Ακολούθως η Κατερίνα συμπλήρωσε: «Το να τον γειώνω και να του λέω όχι συνέχεια δεν μου κάνει καλό κι εμένα. Γιατί μου το κάνετε όλοι αυτό; Είναι ένας άνθρωπος που έχει μία πορεία στην τηλεόραση, είναι σε αυτή την εκπομπή και τον σέβομαι σαν προσωπικότητα. Μη με φέρνετε όλοι σε δύσκολη θέση, θέλω να του δώσω τον λόγο», με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να εξηγεί σχετικά με το πώς ενημερώθηκε για τη συνάντηση του Alpha με τους δημοσιογράφους.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS