LIFESTYLE

Ελένη Χατζίδου: «Μου έχουν κάψει το αυτοκίνητο» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Τρίτης, 13 Ιουνίου η Ελένη Χατζίδου στην εκπομπή της, με αφορμή το θέμα σχετικά με τον stalker που απειλούσε να ανατινάξει το σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια θυμήθηκε μια δική της εξίσου άσχημη εμπειρία που συνέβη το 2017, όταν άγνωστος άντρας έκαψε το αυτοκίνητο της!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν είχα δει το θέμα αυτό στη σκαλέτα αλλά εμένα μου έχουν κάψει το αυτοκίνητο. Στην πυλωτή της πολυκατοικίας μου μού έχουν βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο. Είναι μία περίεργη κατάσταση, γιατί δεν βρήκαμε ποτέ το άτομο που το έκανε. Όλων το μυαλό κάπου πάει…

Αυτόν τώρα έκατσε και το είπε μόνος του και τον βρήκανε. Γενικά είναι μία δύσκολη κατάσταση και υπάρχουν άνθρωποι που όντως τα κάνουν και δεν μένουν στα λόγια».

Να σε θυμίσουμε πως το γεγονός συνέβη τον Νοέμβριο του 2017 στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε τότε η Ελένη Χατζίδου. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρειάστηκε η επέμβαση δύο οχημάτων της Πυροσβεστικής, με το αυτοκίνητο της τραγουδίστριας να γίνεται στάχτη.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS