HOLLYWOOD NEWS

Εύα Μέντες: Αποκάλυψε πως ξυρίζει το πρόσωπό της και μας το δείχνει on camera (Φώτος)

Lifenews

«Είναι τέρας, οπότε το χρειάζομαι κάθε δεύτερη μέρα»

Η Εύα Μέντες είναι μια από τις πιο σέξι παρουσίες στο Hollywood, η οποία η κάθε της ανάρτηση ξετρελαίνει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η σέξι ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε ότι χρειάζεται να ξυρίζει το πρόσωπό της κάθε δεύτερη μέρα.

Η Κουβανοαμερικανίδα ηθοποιός αποκάλυψε το μυστικό της για το άψογο δέρμα της μέσω Instagram. Πρόκειται για μια θεραπεία που ονομάζεται dermaplaning. Συγκεκριμένα με τη χρήση ενός αποστειρωμένου χειρουργικού νυστεριού ξυρίζουν απαλά με τεχνική την επιφάνεια του δέρματος αφαιρώντας τόσο το νεκρό δέρμα, όσο και τις τρίχες.

Στην ανάρτηση της έγραψε χαρακτηριστικά: «Ξύρισα το πρόσωπό μου! Έλαβα πολλά σχόλια στην προηγούμενη ανάρτησή μου από γυναίκες που ξυρίζουν το πρόσωπό τους εδώ και χρόνια – εντάξει, υποθέτω ότι το “dermaplaning” είναι η προτιμώμενη λέξη, αλλά είναι αυτό που είναι και το λατρεύω».

Μάλιστα όταν ένας follower τη ρώτησε πόσο συχνά χρειάζεται να το κάνει εκείνη απάντησε: «Είμαι τέρας, οπότε μάλλον το χρειάζομαι κάθε δεύτερη μέρα! Χα. Τα μαλλιά μου μακραίνουν κάθε φορά που ανατριχιάζω. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό; Ξυρίζω τα πόδια μου στο ντους και όταν ανατριχιάσω όλη η δουλειά που έχω κάνει ακυρώνεται!».

Δες τις φωτογραφίες: 

READ MORE

LATEST NEWS