Δες τι έγραψε στο Facebook
Σε ηλικία 76 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης, χθες Τρίτη 6 Ιουνίου, βυθίζοντας σε πένθος όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο.
Ο γνωστός τραγουδιστής με τις εκκεντρικές του εμφανίσεις άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από νοσηλεία του στο νοσοκομείο Σωτηρία.
Ο ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς, που του προκάλεσε το βαρύτατο πνευμονικό εμφύσημα από το οποίο έπασχε.
Να σε θυμίσουμε πως ο Γιάννης Φλωρινιώτης μέσα στις δεκαετίες του 70 και του 80 μεσουράνησε με τα λαμπερά του show, ενώ αντιμετώπισε και σκληρή κριτική από ανθρώπους του χώρου. Κυκλοφόρησε μία σειρά από επιτυχημένους δίσκους, ενώ πρωταγωνίστησε σε 12 βιντεοταινίες κυρίως με ποντιακό περιεχόμενο.
Αυτό που σόκαρε ωστόσο τους διαδικτυακούς του φίλους, είναι η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τρεις μόλις ημέρες πριν φύγει από τη ζωή.
Συγκεκριμένα κοινοποίησε μία χιουμοριστική φωτογραφία, η οποία έγραφε: «Να δεις που σε χίλια χρόνια θα βρουν οι αρχαιολόγοι τον τάφο του Φλωρινιώτη με τα χρυσαφικά και τα λαμέ και θα νομίζουν πως ήταν βασιλιάς», προκαλώντας ανατριχίλα, καθώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως.. προφητική!