LIFESTYLE

Γιάννης Φλωρινιώτης: Καταβεβλημένος στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη (Βίντεο)

Lifenews

Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε μετά από ταξίδι στην Κύπρο

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα Τρίτη, 6 Ιουνίου ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ύστερα από νοσηλεία αρκετών ημερών σε νοσοκομείο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Σωτηρία ύστερα από ανακοπή καρδιάς, ενώ νοσηλευόταν με βαρύτατο πνευμονικό εμφύσημα.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο Γιάννης Φλωρινιώτης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας με το αναπνευστικό του σύστημα, ύστερα από ένα ταξίδι του στην Κύπρο. Νοσηλεύτηκε για εβδομάδες στο νοσοκομείο και λάμβανε θεραπεία με οξυγόνο. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε τον τελευταίο μήνα, με αποτέλεσμα τον θάνατό του σήμερα.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έδωσε την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» πριν από περίπου 4 μήνες, στις 16 Φεβρουαρίου του 2023.

Ο ίδιος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στο ορφανοτροφείο, για τον πόλεμο που δέχτηκε στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, για την Άντζελα Δημητρίου, αναφέροντας ότι δεν της κρατάει κακία που δεν ήθελε να τραγουδήσει μαζί του αλλά και για τον κόσμο που τον κάνει να αισθάνεται βασιλιάς.

Δες το βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS