HOLLYWOOD NEWS

Rihanna: Είναι επίσημα η κορυφαία αυτοδημιούργητη καλλιτέχνης - «Ζαλίζει» η περιουσία της

Lifenews

Στη δημοσιότητα η λίστα του Forbes

Στη δημοσιότητα δόθηκε η λίστα με τους πλουσιότερους αυτοδημιούργητους καλλιτέχνες του Forbes, προκαλώντας ιδιαίτερη εντύπωση τα ονόματα που βρίσκονται εκεί, αλλά και το πόση περιουσία κατάφεραν να κάνουν.

Με βαθμολογία 10, η Rihanna βρίσκεται στην κορυφή των γυναικών από τον χώρο της ψυχαγωγίας και καταλαμβάνει την 20ή θέση στη λίστα με τις 100 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις ΗΠΑ, στην οποία περιλαμβάνονται διευθυντικά στελέχη και επιχειρηματίες.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον κλάδο της ένδυσης και των προϊόντων ομορφιάς εκτιμάται ότι έχει καθαρή περιουσία 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια, την οποία το Forbes αποδίδει στην επιτυχία της τόσο στη μουσική όσο και στις πωλήσεις καλλυντικών.

Ακολουθεί στην 34η θέση η Taylor Swift με περιουσία 740 εκατομμύρια δολάρια, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας, σύμφωνα με το Forbes, προέρχεται από τα άλμπουμ της με πωλήσεις ρεκόρ και από τα έσοδα των εισιτηρίων στις περιοδείες της.

Λίγο πιο κάτω στη 48η θέση βρίσκεται η Beyonce, που αυτές τις ημέρες μάλιστα βρίσκεται στην Ευρώπη για την περιοδεία της. Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία της Queen Bey ανέρχεται σε 540 εκατομμύρια δολάρια, από την τριών δεκαετιών καριέρα της στη μουσική.

Η μεγιστάνας των ΜΜΕ Ophra Winfrey κατατάσσεται 13η στη λίστα του Forbes με τις πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις ΗΠΑ και την ακολουθούν η σταρ του τηλεοπτικού ριάλιτι και επιχειρηματίας «Keeping Up with the Kardashians» Kim Kardashian στη θέση 21 και η ετεροθαλής αδερφή της, μοντέλο και επιχειρηματίας, Kyle Jenner, στη θέση 38.

Στη λίστα βρίσκονται επίσης η Madonna στη 45η θέση, η Celine Dion στην 56η, η Dolly Parton στην 59η κα.

 

READ MORE

LATEST NEWS