LIFESTYLE

Αντώνης Καφετζόπουλος: Το smartwatch του τον «πρόδωσε» on air – Τι συνέβη; (Βίντεο)

Lifenews

Δες το στιγμιότυπο από την εκπομπή «Στούντιο 4»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Παρασκευής, 2 Ιουνίου ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για όλα στην εκπομπή, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του, το smartwatch του αγαπημένου ηθοποιού έμελλε να προκαλέσει την έκπληξη στο πλατό της εκπομπής, προκαλώντας γέλια.

Καθώς συνομιλούσαν οι παρουσιαστές με τον ηθοποιό, ακούστηκε ξαφνικά μια φωνή από το ρολόι του, με το Αντώνη Καφετζόπουλο να είπε χαρακτηριστικά: «Το ρολόι μου καμιά φορά εκνευρίζεται και μιλάει. Θα το κλείσω τώρα για να μάθει».

«Κάτι θα έπιασε! Κάτι είπαμε τώρα και θα το έπιασε το ρολόι! Κάποια κουβέντα» τόνισε, με τη σειρά του, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος εξηγώντας πως ο ηθοποιός τα πάει καλά με την τεχνολογία με την συμπαρουσιάστρια του, Νάνσυ Ζαμπέτογλου να επιχειρεί να δώσει συνέχεια στη συνέντευξη.

«Εγώ την βρίζω καμιά φορά την Siri! Της λέω διάφορα και μου λέει, «δεν μπορώ να σας απαντήσω σε αυτό» σαν να θίγεται» συμπλήρωσε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος για την συγκεκριμένη λειτουργεία του έξυπνου ρολογιού με τον Αντώνη Καφετζόπουλο να συμφωνεί διευκρινίζοντας πως «ναι, δίνει αυτή την απάντηση την τελείως ξενέρωτη. «Δεν θα απαντήσω σε αυτό». Τι μας λες μωρέ; Σιγά… Τι εννοείς; Άντε».

Δες το βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS