HOLLYWOOD NEWS

«And Just Like That»: Η Κιμ Κατράλ επιστρέφει με το θρυλικό της ρόλο ως Σαμάνθα Τζόουνς

Lifenews

Ο εμβληματικός ρόλος του «Sex and the City» έρχεται ξανά

Η Κιμ Κατράλ επιβεβαίωσε την επιστροφή της στη συνέχεια του «Sex and the City», «And Just Like That» κάνοντας μάλιστα και μία ανάρτηση στο Instagram.

Η τηλεοπτική Σαμάνθα Τζόουνς, την οποία υποδύεται η Κιμ Κατράλ στη θρυλική σειρά, ανακοίνωσε πως μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε να επιστρέψει, παρά την άρνηση της όλα αυτά τα χρόνια να υποδυθεί ξανά τον εν λόγο ρόλο.

Υπενθυμίζεται ότι στην 4η σεζόν του «Sex and the City» και ενώ ήταν έξω για δείπνο με τις φίλες της Κάρι Μπράντσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ), Μιράντα Χομπς (Σίνθια Νόξ) και Σάρλοτ Γκόλντενμπλατ (Κρίστιν Ντέιβις) η τηλεοπτική Σαμάνθα Τζόουνς τους αποκαλύπτει ότι είναι λεσβία.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η αγαπημένη ηθοποιός θα εμφανιστεί στο φιλάνε της 2ης σεζόν του «And Just Like That», με τα γυρίσματα να πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Μάρτιο.

Η Κιμ Κατράλ είχε υποδυθεί την εμβληματική Σαμάνθα Τζόουνς σε 6 σεζόν του «Sex and the City» και επανέλαβε τον ρόλο για τις δύο επόμενες ταινίες, ενώ στην επιστροφή της σειράς ως «And Just Like That» το 2021, ο ρόλος της δεν υπήρχε!

Τον Μάιο του 2022, η Κιμ Κατράλ μίλησε στο Variety και είπε ότι είχε αφήσει πίσω της τον χαρακτήρα της Σαμάνθα Τζόουνς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη σοφία να γνωρίζεις πότε είναι πια αρκετά. Επίσης δεν ήθελα να συμβιβάσω αυτό που σήμαινε για μένα η σειρά».

Η εξέλιξη αυτή πάντως χαροποίησε τα εκατομμύρια θαυμαστών της σειράς, που η δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι.

READ MORE

LATEST NEWS