LIFESTYLE

Survivor All Star: Οι παίκτες απόλαυσαν χαλαρές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα (Βίντεο)

Lifenews

Το πιο όμορφο έπαθλο ever!

Η κόκκινη ομάδα είναι εκείνη που κατάφερε να βγει νικήτρια στο αγώνισμα επικοινωνίας έναντι των μπλε, κερδίζοντας το καλύτερο έπαθλο που δόθηκε ποτέ στο παιχνίδι, η συνάντηση με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στον τελευταίο αγώνα για το flag race ωστόσο ρίχθηκαν στη μάχη ο Σάκης Κατσούλης με την Μελίνα Μεταξά από την κόκκινη ομάδα και η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον Ηλία Μπόγδανο από την μπλε ομάδα. Η πολυπόθητη νίκη κρίθηκε πραγματικά στον πόντο με τον νικητή του 2021 να την προσφέρει στους Κόκκινους που την πανηγύρισαν έξαλλα!

Ο Γιώργος Λιανός ωστόσο έκανε την ανατροπή και αποκάλυψε πως και οι μπλε θα μπορέσουν να δουν τους δικούς τους έστω και για λίγο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή αυτό το έπαθλο είναι πάρα πολύ σημαντικό, ξέρουμε ότι το Survivor έχει κανόνες αλλά οι κανόνες μερικές φορές, όταν ο λόγος είναι ανθρώπινος, σπάνε. Γι’ αυτό λοιπόν και η μπλε ομάδα, έστω για λίγη ώρα, για ένα τεταρτάκι, θα έχει την χαρά να βρεθεί και αυτή με τις οικογένειες της. Θα υπάρχει ένα μικρό γλυκάκι και εκεί πέρα να τους κεράσετε, να σας κεράσουνε και να γλυκαθείτε λιγάκι αυτή την ημέρα που δεν κύλησε για εσάς όπως θα θέλατε».

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν πραγματικά συγκινητικές!

Δες τα βίντεο:

Βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS