LIFESTYLE

Αλέξανδρος Αντωνελάκης - Στέλλα Κατσέ: Αποχώρησαν από το MasterChef και έγιναν ζευγάρι (Βίντεο)

Lifenews

Αποκάλυψαν on camera τη σχέση τους

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για το μεγάλο τελικό του Masterchef με την Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα να είναι οι δυο φιναλίστ που διεκδικούν τον τίτλο για τον καλύτερο σεφ της Ελλάδας.

Ο Αλέξανδρος Αντωνέλης τερμάτισε στην 3η θέση, φτάνοντας λίγο πριν τον τελικό, ωστόσο με την αποχώρηση του φαίνεται πως κέρδισε τον έρωτα, καθώς ανακοίνωσε πως έγινε ζευγάρι με τη Στέλλα Κατσέ.

Ο πρώην παίκτης μίλησε μέσω Skype στο πρωινό του Star, με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, για την εμπειρία του στο παιχνίδι, ενώ κάποια στιγμή εμφάνισε τη συμπαίκτρια του, αποκαλύπτοντας πως είναι επίσημα ζευγάρι.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε: «Είμαστε ζευγάρι από το σπίτι. Δεν φαινόταν βέβαια, ήμασταν διακριτικοί», με τη Στέλλα να συμπλήρωσε: «Έφυγα από την Αθήνα. Είμαστε ζευγάρι επίσημα. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη, έμενα στην Αθήνα και τώρα για χάρη του Αλέξανδρου είμαι στα Χανιά».

Όταν η Στέλλα Κατσέ είχε αποχωρήσει από το MasterChef αποκάλυψε στο Breakfast@star: «Είχα έρθει πάρα πολύ κοντά. Από την αρχή δεθήκαμε, από την οντισιόν. Σαν χαρακτήρες είμαστε πολύ έντονοι κι οι δύο. Φυσικά, περιμένω να βγει ο Αλέξανδρος και περιμένω να εξελιχθεί όλο, όπως το έχω φανταστεί. Να βγει πολύ όμορφα…».

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS