LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Στο κέντρο της Αθήνας με την 18χρονη κόρη της, Λάουρα (Φώτο)

Lifenews

Σπάνια εμφάνιση μαμάς και κόρης

Στο κέντρο της Αθήνας τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK!, την Ελένη Μενεγάκη, μαζί με την 18χρονη κόρη της, Λάουρα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Mega, που τον τελευταίο καιρό είναι πιο χαλαρή από ποτέ ακόμη και στις δημόσιες εμφανίσεις της, απολαμβάνει τις τελευταίες στιγμές της στην Αθήνα, καθώς μόλις ολοκληρωθεί η τηλεοπτική σεζόν, θα πάει στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο.

Η ωραία Ελένη βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας για δουλειές, έχοντας μαζί της την 18χρονη κόρη της, η οποία όπως αποκαλύφθηκε πριν μερικά 24ωρα, δεν θέλει να φαίνεται το πρόσωπο της σε φωτογραφίες στα περιοδικά!

Την αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προχθές που κάπου με πέτυχαν με τη μεγάλη μου κόρη που είναι 18 χρονών, τη Λάουρα και χαίρομαι που με ρώτησαν από περιοδικό τώρα πια που είναι 18. Τους απάντησα όχι, η Λάουρα δεν θέλει να υπάρχει το πρόσωπό της πουθενά, ανεξαιρέτως ότι είναι 18. Επί τη ευκαιρία το λέω και σε όλους σήμερα. Σας ζητώ συγγνώμη, για τη 18χρονη δεν αποφασίζω εγώ αλλά η ίδια δεν το επιθυμεί».

Να σε θυμίσουμε πως η μόνη φορά που η Ελένη Μενεγάκη έδειξε τα πρόσωπα των κοριτσιών της ήταν στην τελευταία της εκπομπή στον Alpha, τον Ιούλιο του 2019.

READ MORE

LATEST NEWS