LIFESTYLE

Ανδρέας Αργυρίδης: Συγκινεί μιλώντας για τον καρκίνο – «Υπάρχει ακόμα μέσα μου, αλλά κοιμάται»

Lifenews

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το bullying και το παράπονο από το κράτος

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» παραχώρησε ο Ανδρέας Αργυρίδης και στον δημοσιογράφο, Τάσο Ευαγγέλου, το απόγευμα της Τετάρτης, 31 Μαΐου.

Ο δημοφιλής Κύπριος ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, την πορεία του στην υποκριτική, το bullying που βίωσε στο χώρο, το γάμο του αλλά και την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο.

Αρχικά ο ίδιος ανέφερε: «Έζησα πολύ φτωχικά παιδικά χρόνια. Είχαμε την Ηλεκτρική δίπλα μας, αλλά δεν είχαμε ρεύμα. Είχα ταλέντο αλλά δεν το ήξερα… Δεν σπούδασα θέατρο είμαι αυτοδίδακτος. Ορφάνεψα από πατέρα στα 12 μου χρόνια… Ο Παπαδημήτρης μου έδωσε ψωμί για μια ζωή. Αισθάνομαι περήφανος που πρόσφερα πολιτιστικά στον τόπο μου. Νιώθω πικραμένος γιατί εμείς οι παλιοί ζήσαμε πολύ φτώχεια».

Όσο αφορά τις δυσκολίες που βίωσε στο χώρο της υποκριτικής, αποκάλυψε πως: «Έζησα μεγάλο πόλεμο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του θεάτρου. Με το ταλέντο μου κατάφερα και ξεπήδησα από μέσα τους. Δέχτηκα πολύ «πόλεμο» από τους τότε παλιούς του θεάτρου. Οι ηθοποιοί της γενιάς μου είχαν πολλές ανασφάλειες... Μέχρι σήμερα δεν έβγαλα χρήματα από αυτή τη δουλειά. Η πολιτεία δεν στάθηκε εντάξει απέναντί μας, δεν μας τίμησαν».

Ο Ανδρέας Αργυρίδης μίλησε με ειλικρίνεια και για το γάμο του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου. Εδώ και 49 χρόνια είμαι με την ίδια γυναίκα. Δεν έχω γνωρίσει τα παιδιά μου στην παιδική τους ηλικία. Χρωστάω πολλά στη γυναίκα μου, αυτή μεγάλωσε τα παιδιά μας. Στα παιδιά μου ξανά συστήθηκα όταν πήγαν Λύκειο».

Όσο αφορά την περιπέτεια του με τον καρκίνο, ο Ανδρέας Αργυρίδης ανέφερε: «Ο καρκίνος δεν κοιτάζει ούτε ηλικία, ούτε οικονομική τάξη. Ο καρκίνος με «χτύπησε» στα 63 μου χρόνια. Υπάρχει ακόμα μέσα μου, αλλά κοιμάται».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS