LIFESTYLE

Συγκλονίζει η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του - «Πόσο μεγάλος πόνος…»

Lifenews

Δες την ανάρτηση της

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από το βράδυ που ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή, ύστερα από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού.

Ο πρώην παίκτης και νικητής του ριάλιτι «Power of Love» είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ μετά το τέλος της εκπομπής, κράτησε πολύ καλές σχέσεις με τη Στέλλα Μιζεράκη που ήταν ζευγάρι στο παιχνίδι.

Να σε θυμίσουμε πως το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της 31η Μάϊου, όταν ο Πάνος Ζάρλας επέστρεφε από το πάρτι των γενεθλίων του.

Η μητέρα του Στέλλα Νικολάου, τέσσερα χρόνια μετά την απώλεια του γιου της, συγκινεί με την ανάρτησή της για τα γενέθλια που θα γιόρταζε ο γιος της, Πάνος.

Στη λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε: «Ξημέρωμα θέλησες να έρθεις, ξημέρωμα να φύγεις. Πόσο με γέμισες χαρά, πόσο μεγάλο πόνο… Χρόνια πολλά παραδεισένια αγόρι μου».

Από την πλευρά της η Στέλλα Μιζεράκη τίμησε τη μνήμη του Πάνου, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα: «Σαν σήμερα γεννήθηκες. Σαν αύριο έφυγες μακριά μας αλλά θα είσαι πάντα στις καρδιές μας».

READ MORE

LATEST NEWS