LIFESTYLE

Survivor All Star: Συγκλονιστικές στιγμές όταν οι παίκτες αντικρίζουν τους συγγενείς τους (Βίντεο)

LifenewsTeam

Ξέσπασαν σε κλάματα

To πιο συγκινητικό έπαθλο του Survivor All Star έφθασε και έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν.

Οι συγγενείς των παικτών βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα στον Άγιο Δομίνικο, ενώ όπως είδαμε στο τρέιλερ που κυκλοφορεί, απόψε θα εμφανίστηκαν μπροστά από τους παίκτες.

Μάλιστα λίγο πριν αρχίσει το αγώνισμα με έπαθλο να περάσουν αρκετές ώρες με τους συγγενείς τους, ένα μαύρο βανάκι φτάνει στο χώρο του αγωνίσματος και από εκεί θα κατέβούν οι συγγενείς όλων των παικτών.

Συγκεκριμένα, για την Στέλλα Ανδρεάδου ταξίδεψε ο αδερφός της, για τον Ηλία Μπόγδανο η σύντροφός του, Αλεξάνδρα για την Μελίνα Μεταξά ο πατέρας της, για τον Νίκο Μπάρτζη ο αδερφός του, για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η μητέρα της, για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη η μαμά του, για τον Γιώργο Ασημακόπουλο η μητέρα του, για τον Σάκη Κατσούλη ο πατέρας του, για τον Κωνσταντίνο Βασάλο η μητέρα του και για τον Τάκη Καραγκούνια η κόρη του.

Η συνάντηση τους έγινε για μόλις δύο λεπτά πριν τον αγώνα και εκεί είδαμε συγκλονιστικές στιγμές, ενώ απόψε θα δούμε ποια ομάδα θα επικρατήσει και έτσι θα έχει την ευκαιρία να περάσουν οι παίκτες της ομάδας 3 ώρες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS