LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε το «βέτο» που της άσκησε η 18χρονη κόρη της, Λάουρα Λάτσιου

Lifenews

Δες όσα ανέφερε στην εκπομπή της

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης, 30 Μαίου μέσα από την εκπομπή της στο Mega.

Συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια γνωστοποίησε στον αέρα της εκπομπής της ότι η μεγαλύτερη κόρη της, η 18χρονη Λάουρα Λάτσιου δεν επιθυμεί να παίζει το πρόσωπό της δημόσια.

Αφορμή στάθηκε το «άκυρο» που έφαγε από τις δύο μεγαλύτερες της κόρες, προκειμένου να τη συνοδεύσουν το βράδυ της Δευτέρας σε fashion show, καθώς δεν επιθυμούν να φωτογραφίζονται. Τελικά τη συνόδευσε ο μεγαλύτερο της γιος, ο 21χρονος Άγγελος, που μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση τους.

Χαρακτηριστικά ανέφερε για το θέμα: «Είπα στον Άγγελο πως αν πάμε μαζί, θα βγάλουμε φωτογραφίες. “Δεν πάμε σε δημόσια μέρη και κρυβόμαστε”. Είναι άλλο να σε πιάσει κάποιος σε μία στιγμή που δεν θέλεις. Ο Άγγελος μου απάντησε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και έτσι ήρθε.

Προχθές που κάπου με πέτυχαν με τη μεγάλη μου κόρη που είναι 18 χρονών, τη Λάουρα και χαίρομαι που με ρώτησαν από περιοδικό τώρα πια που είναι 18. Τους απάντησα όχι, η Λάουρα δεν θέλει να υπάρχει το πρόσωπό της πουθενά, ανεξαιρέτως ότι είναι 18. Επί τη ευκαιρία το λέω και σε όλους σήμερα. Σας ζητώ συγγνώμη, για τη 18χρονη δεν αποφασίζω εγώ αλλά η ίδια δεν το επιθυμεί.

Μάλιστα μου έλεγε “πώς ζεις με αυτή τη ζωή μαμά που δεν μπορείς καμία στιγμή όταν είσαι σε δημόσιο χώρο να αισθάνεσαι ελεύθερη. Ό,τι σημαίνει το ελεύθερη”. Την είχα πάρει να πάμε στο κέντρο της Αθήνας και εμφανίστηκαν 2-3 φωτογράφοι ξαφνικά, έπαθε πανικό. “Δεν πιστεύω ότι τώρα που είμαι 18 χρονών να υπάρχει το πρόσωπό μου. Δεν θέλω”. Λέω εγώ θα το πω και πιστεύω ότι θα το σεβαστούν. Φυσικά το κορμί της δίπλα μου σε δημόσιο δρόμο, μπορούν. Και καλά κάνει».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS