LIFESTYLE

Survivor All Star: Οι συγγενείς των παικτών στον Άγιο Δομίνικο - Συγκινητικές στιγμές (Βίντεο)

Lifenews

Μάθε όλες τις πληροφορίες

Συγκινητικές στιγμές θα παρακολουθήσουμε απόψε, Τρίτη 30 Μαΐου στο Survivor All Star, αφού οι συγγενείς των παικτών βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συναντήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη στο «Πρωινό Μας» οι παίκτες των δύο ομάδων έζησαν συγκινητικές στιγμές, καθώς είχαν την ευκαιρία να δουν για δυο λεπτά τους συγγενείς τους μετά τον πρώτο αγώνα.

Συγκεκριμένα, για την Στέλλα Ανδρεάδου ταξίδεψε ο αδερφός της, για τον Ηλία Μπόγδανο η σύντροφός του, Αλεξάνδρα για την Μελίνα Μεταξά ο πατέρας της, για τον Νίκο Μπάρτζη ο αδερφός του, για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η μητέρα της, για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη η μαμά του, για τον Γιώργο Ασημακόπουλο η μητέρα του, για τον Σάκη Κατσούλη ο πατέρας του, για τον Κωνσταντίνο Βασάλο η μητέρα του και για τον Τάκη Καραγκούνια η κόρη του.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως όταν εμφανίστηκε η μαμά της Μαριαλένας, ο Σάκης Κατσούλης πήγε και την αγκάλιασε, ενώ όταν ο μπαμπάς του Σάκη εμφανίστηκε, η Μαριαλένα δεν πήγε.

Χθες έγινε το πρώτο μέρος του αγώνα και σήμερα θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει, θα έχει τρεις ώρες να περάσει με το συγγενικό του πρόσωπο που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS