LIFESTYLE

Χριστίνα Αλούπη: «Στη δεύτερη εγκυμοσύνη πήρα 27 κιλά και δεν μπορούσα να τα χάσω»

Lifenews

«Αρχισα να πονάω, δεν μπορούσα να καταλάβω τι έχω πάθει»

Τη Χριστίνα Αλούπη υποδέχτηκε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στην εκπομπή που παρουσιάζει, προκειμένου να συζητήσουν για τις αυξομειώσεις βάρους μετά τις εγκυμοσύνες

Ανάμεσα σε όσα είπε καλεσμένη στο πλατό του «Όλα για τη ζωή μας», η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη δική της εγκυμοσύνη, λέγοντας: «Πήρα 27 κιλά και στις δύο εγκυμοσύνες. Όχι μαζί, 27 κιλά στην πρώτη και 27 στη δεύτερη. Απλά στη δεύτερη δεν μπορούσα να τα χάσω. Πρώτα από όλα, άρχισα να πονάω. Τα γόνατά μου, οι αστράγαλοί μου και δεν μπορούσα να καταλάβω τι έχω πάθει».

Στην πορεία, η ίδια συμπλήρωσε: «Τελικά το σώμα μου δεν μπορούσε να κουβαλήσει αυτά τα 27 κιλά. Το άλλο που έγινε είναι ότι είχα κάνει το ετήσιο check up μου και βγήκε τσιμπημένη η χοληστερίνη. Έτσι, επειδή δε μπορούσα να χάσω το βάρος, απευθύνθηκα σε μία διατροφολόγο».

«Ο διατροφολόγος μού είπε ότι πρέπει να ασκούμαι γιατί δεν φτάνει μόνο η διατροφή που θα μου δώσει εκείνος. Αυτό είναι όλο το κόλπο αλλά και η «συνταγή» για να διατηρήσεις το βάρος» είπε τέλος, η Χριστίνα Αλούπη.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS