LIFESTYLE

Survivor All Star: Επική τούμπα για τον Μάριο Πρίαμο - Σωριάστηκε κάτω (Βίντεο)

Lifenews

Δες το απόσπασμα

Ένα δύσκολο και απαιτητικό αγώνισμα κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό οι δύο ομάδες στο Survivor All Star, θέλοντας διακαώς το μεγάλο έπαθλο, ένα διήμερο στη Νέα Υόρκη.

Την πολυπόθητη νίκη κατόρθωσαν να πάρουν οι Κόκκινοι οπότε οι Μπλε έμειναν πίσω στην παραλία έχοντας τον Τάκη Καραγκούνια μαζί τους, ο οποίος είναι τιμωρημένος για τα τελευταία επεισόδια με τον Νίκο Μπάρτζη.

Καθώς λοιπόν τα μέλη της μπλε ομάδας ηρεμούσαν στην καλύβα τους, ο Μάριος Πρίαμος έμελλε να έχει ένα… χαριτωμένο ατύχημα!

Συγκεκριμένα ο Κύπριος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ενώ προσπάθησε να καθίσει στο αυτοσχέδιο παγκάκι την ώρα που μιλούσε μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, το ξύλο υποχώρησε ξαφνικά, με αποτέλεσμα να σωριαστεί κάτω.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είχα καταλάβει ότι κάτι ψιλογέρνει και δεν είναι τόσο σταθερό αλλά το ξέχασα μετά από λίγο. Πήγα να κάτσω κανονικά και έφυγαν τα τρία μπροστινά πόδια από τα έξι και είμαι σωριασμένος με όλους να γελάνε και να κοροϊδεύουν για τη σαβούρα που έφαγα».

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS