LIFESTYLE

Είναι επίσημο: Με καινούργια εκπομπή στο ΡΙΚ η Αφροδίτη Γεωργίου – Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Lifenews

Μάθε όλες τις πληροφορίες

Με καινούργια εκπομπή στο ΡΙΚ επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Αφροδίτη Γεωργίου, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο μέσα από ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έδωσε τα χέρια με το κρατικό κανάλι και από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα τη δούμε ξανά τηλεοπτικά, με μια εκπομπή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LifeNewscy, η εκπομπή θα είναι εβδομαδιαία και θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του σταθμού που έρχεται με τη νέα σεζόν γεμάτο αλλαγές και νέες εκπομπές.

Η θεματολογία της εκπομπής θα κινείται γύρω από της μαμάδες και τους μπαμπάδες και γενικότερα όσα απασχολούν τους γονείς και τα παιδιά.

Στην ανάρτηση της έγραψε: «Είναι επίσημο! 💫 Από το Φθινόπωρο θα τα λέμε ξανά τηλεοπτικά, στο ΡΙΚ 🎬 Με μια εκπομπή που ταιριάζει γάντι στη φάση της ζωής μου 🥰

Μαμάδες, μπαμπάδες, όσοι θέλετε παιδιά και όσοι τα αγαπάτε, έρχομαι με πολλές απορίες που θα λύσουμε παρέα για να απολαύσουμε το ταξίδι της γονεϊκότητας που είναι το πιο όμορφο αλλά και το πιο απαιτητικό 💪🏻 Η ενημέρωση όμως είναι το Α και το Ω για να κάνουμε το καλύτερο μας 🦋 Στόχος της εκπομπής; Χαρούμενοι γονείς για να έχουμε και χαρούμενα παιδιά! Ανυπομονώ!».

READ MORE

LATEST NEWS