LIFESTYLE

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η απάντηση του πατέρα του μετά τις βρισιές και το ξέσπασμα στη μητέρα του

LifenewsTeam

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη του

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και μερικά 24ωρα οι βρισιές του Στέφανου Τσιτσιπά στη μητέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον δεύτερο ημιτελικό του Masters της Ρώμης. 

Ο Έλληνας τενίστας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και ξέσπασε στη μητέρα του με χοντρούς χαρακτηρισμούς. «Μη μιλάς στα ρωσικά, μη μιλάς. Μίλα στα ελληνικά. Πάω να σερβίρω και μιλάς στα ρώσικα, φύγε από το γήπεδο καλύτερα. Μη μιλάς στα ρώσικα. Μ@λ@κισμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω, τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάς στη δική τους γλώσσα. Αν έχεις τον Θεό σου. Για να συνεχίσω πρέπει να γίνει με τον δικό μου τρόπο. Πρέπει να φύγει από το γήπεδο».

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος σχολίασε τα λεγόμενα του γιου του στο Mega Καλημέρα: «Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι τίποτα, παρά μόνο μια ένταση μεταξύ μητέρας και γιου. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της. Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του στον αγώνα χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS