LIFESTYLE

Στέλλα Γεωργιάδου: Αποκάλυψε το λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδιά - Το ενδεχόμενο υιοθεσίας (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη της

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με τη Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη η Στέλλα Γεωργιάδου, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, «Βάλαμε Φωτιά».

Μεταξύ άλλων η Κύπρια τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι, την απόφαση της να επιστρέψει στην Κύπρο, ενώ αποκάλυψε το λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδιά.

Αρχικά ανέφερε για την καριέρα της στο τραγούδι: «Όταν άρχισαν οι επαγγελματικές προτάσεις να μην είναι αυτό που ήθελα, τότε έκανα πίσω. Πολλές φορές αντιμετώπισα πράγματα που με στεναχώρησαν στον χώρο της δουλειάς».

Για την προσωπική της ζωή αποκάλυψε: «Ο γάμος μου κράτησε δέκα υπέροχα χρόνια αλλά κάποια στιγμή αρχίσαμε να μην αισθανόμαστε καλά και οι δύο. Εξακολουθώ αυτό τον άνθρωπο να τον έχω στη ζωή μου, τον θεωρώ άνθρωπο της οικογένειάς μου. Αρχικά ήμουν επικεντρωμένη στη δουλειά μου και δεν είχα σκεφτεί να αποκτήσω παιδί, όταν το ήθελα ήταν αργά. Αν είχα έναν σύντροφο που θα επιθυμούσε να υιοθετήσουμε παιδί θα το έκανα, αλλά όχι μόνη μου».

Όσον αφορά για τη ζωή της σήμερα, δήλωσε: «Έχω ξεκινήσει το δικό μου ταξιδιωτικό blog και έχω στόχο να συνεχίσω τις σπουδές μου στο ανοιχτό πανεπιστήμιο. Η στιγμή που βρίσκομαι στη θάλασσα είναι η στιγμή μου με τον Θεό και το σύμπαν και εκεί λέω ευχαριστώ γιατί νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα μου έχουν έρθει».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS