LIFESTYLE

Λάκης Γαβαλάς: Επιστρέφει στις φυλακές του Κορυδαλλού – Μάθε όλες τις πληροφορίες

Lifenews

Τι συνέβη;

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένα από τα πιο ανατρεπτικά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, που το όνομα του απασχόλησε τη δικαιοσύνη πριν αρκετά χρόνια, ενώ μπήκε στις φυλακές Κορυδαλλού για αρκετό καιρό.

Ο ίδιος ωστόσο φαίνεται πως επιστρέφει στις φυλακές, αυτή τη φορά ως ηθοποιός για τις ανάγκες της νέας κωμικής σειράς της ΕΡΤ «Στα σύρματα», την οποία υπογράφει ο Χάρης Μαζαράκης.

H νέα κωμωδία, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται το φθινόπωρο από το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, διαδραματίζεται στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου θα γίνει ένα κοινωνικό πείραμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Λάκης Γαβαλάς θα υποδυθεί έναν καθηγητή του σωφρονιστικού καταστήματος.

Η κωμωδία στα «Σύρματα» παραλληλίζει όσα συμβαίνουν πίσω από τα σύρματα της φυλακής με τα τηλεφωνικά σύρματα, το μέσο ενός ψυχολογικού πειράματος, στο οποίο οι κρατούμενοι παίρνουν μέρος έχοντας ο καθένας καταστρώσει βέβαια το δικό του πλάνο.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά θα έχει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και μαζί του θα παίζουν οι Ιβάν Σβιτάιλο, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Τάσος Παλατζίδης και Βασίλης Χαλακατεβάκης, ενώ τα γυρίσματα ξεκινούν σύντομα!

READ MORE

LATEST NEWS