LIFESTYLE

Θύμα απάτης η Ρούλα Γεωργιάδου – Άγνωστη γυναίκα μπήκε στο σπίτι της προσποιούμενη πως τη γνωρίζει

Lifenews

Απίστευτο περιστατικό

Σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προχώρησε η Ρούλα Γεωργιάδου, αποκαλύπτοντας ένα απίστευτο περιστατικό που έζησε, το πρωί της Τετάρτης, 17 Μαίου.

Συγκεκριμένα όπως έγραψε μια άγνωστη γυναίκα μπήκε στο σπίτι της, που ενώ αρχικά είπε στην κοπέλα του σπιτιού πως γνωρίζει τη Ρούλα Γεωργιάδου, ακολούθως η ιστορία άλλαξε και πήρε άλλη τροπή.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Μια απάτη στα σκαριά;

Σήμερα κάτι παράξενο συνέβηκε στο σπίτι μου.

Χτύπησε το κουδούνι και άνοιξε η κοπέλλα μου η οποία μιλά πολύ καλά Ελληνικά. Ήταν μια καλοβαλμένη γυναίκα γύρω στα 50 ξανθιά. Ρώτησε την κοπέλα αν είναι μέσα η Ρούλα και ότι δουλεύουμε μαζί, στην ίδια εταιρεία και ήρθε να με δει. Της συστήθηκε ως Βαρβάρα. Ήμουν στον επάνω όροφο και η κοπέλλα μου ήρθε και μου λέει "ήρθε η φίλη σου η Βαρβάρα".

Δεν έχω φίλη Βαρβάρα της λέω. Έτρεξα όμως κάτω να δω τι ήταν αυτό το αναπάντεχο. Σημειωτέον ότι ζήτησε νερό πριν ανέβει η κοπέλα μου να μου φωνάξει.

Κατεβαίνω και βλέπω μια άγνωστη κυρία μπροστά μου.
"Γειά σας είμαι η Βαρβάρα , και δουλεύω εθελοντικά για την εταιρεία Hondos που σύντομα ανοίγει στη Κύπρο στη Μακαρίου. "

Την κοίταξα υποψιασμένη . " Δεν πήρατε την ειδοποίηση μας στο γραμματοκιβώτιο?
"Οχι" απάντησα. Ποια ειδοποίηση;

"Ότι κερδίσατε τα μεγάλα δώρα μας και θα σας αποσταλεί σε λίγες μέρες η κάρτα Hondos για έκπτωση 35% σε ότι θα ψωνίζετε. "

Την βλέπω να ανοίγει την τσάντα της (μεσαίου μεγέθους γυναικεία τσάντα) και βγάζει μια κρέμα Lancome, ένα μολύβι Mac, ένα κραγιόν επίσης Μac, και ένα πανάκριβο απ ότι μου είπε ορρό κολλαγόνου αξίας 400 ευρώ.

Και δεν μου λέτε κυρία Βαρβάρα μου πως κληρώθηκαν από μια εταιρεία που δεν έχει ακόμα ανοίξει;

"Απόψε αυτόματη κλήρωση περιοχής και αριθμό διαμερίσματος. Βλέπεται ούτε το όνομα σας δεν ξέρω.

Τότε πετάχτηκε το αστροπελέκι μου η κοπέλλα και της είπε "λέεις ψέματα. Μου είπες ότι είσαι φίλη Ρούλας και να της φωνάξω. Γιατί τώρα λέεις πως δεν ξέρεις όνομα της; Είπες δουλεύετε μαζί!!!!

Έβαλα το χέρι μου προστατευτικά στον ώμο της κοπέλας και περιμέναμε απάντηση. Η κυρία μας κοίταξε νευριάσει και άπλωσα το χέρι μου να διαβάσω τι έγραφε η ταυτότητα κονκάρδα που κρεμόταν στο λαιμό της. Ήταν μια φωτογραφία της που έγραφε Εθελόντρια για παιδιά και ένα τηλ με κάμποσους αριθμούς. "Τι αριθμός είναι αυτός τη ρώτησα" Ελληνικός μου απάντησε σταθερό.

"Μα το σταθερό Ελληνικό τηλ αρχίζει από 210 όχι από 22.

"Είναι παλιά η ταυτότητα μου. Εργάζομαι πολλά χρόνια και δεν έτυχε να μας την αλλάξουν.
Μάλιστα απάντησα. Λοιπόν παρατραβήξει το αστείο σας. Να πείτε στο κύριο Hondo ότι τον ευχαριστώ που απ όοολο τον Αγ. Ανδρέα κληρώθηκε το δικό μου διαμέρισμα , δεν θα δεχτώ τα δώρα του, και μην τολμήστε να ξαναπείτε ότι δουλεύουμε μαζί κιόλας. Δεν σας έχω δει ποτέ στη ζωή μου και αν θέλετε να ξεγελάσετε κι άλλους, που δεν ξέρω τον λόγο..βάλτε τουλάχιστον τα "δώρα" σας σε σακούλα Hondos.

Το καλό μου το φύλαξε όσο έμπαινε στο ασανσέρ. " Πολύ κρίμα κυρία Ρούλα μόνο 38 ευρώ θα πληρώνατε.

Αντε στο καλό κοπέλα μου και στα χαρίζω εγώ αν μου δώσεις εσύ 38 ευρώ.

Ο λόγος που σας έγραψα το σημερινό γεγονός είναι για να δούμε αν συνεβηκε και σε άλλους και ίσως είναι καινούργιο κύκλωμα απάτης».

READ MORE

LATEST NEWS