PEOPLE

Loreen: «Είμαι bisexual» – Αυτός είναι ο σύντροφος της (Φώτος)

Lifenews

Δες τις φωτογραφίες

Η Loreen είναι η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2023 που κατάφερε με το τραγούδι της «Tattoo» να πάρει την επόμενη διοργάνωση στη Σουηδία, με τη χώρα να έχει πλέον 7 νίκες στην ιστορία του διαγωνισμού.

Η εκρηκτική ερμηνεύτρια κατάφερε με την εντυπωσιακή της εμφάνιση να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τις επιτροπές, δίνοντας της τη νίκη στον 67ο διαγωνισμό τραγουδιού.

Η ίδια βρέθηκε στο προσκήνιο με την προσωπική της ζωή, καθώς όπως έγινε γνωστό η ίδια έχει σχέση τα τελευταία δύο χρόνια.

Να σε θυμίσουμε πως το 2017 σε συνέντευξή της στο OIKOTIMES η Loreen είχε παραδεχτεί για πρώτη φορά δημοσίως ότι είναι bisexual.

Σε σχετική ερώτηση αποκάλυψε: «Πολλοί είναι τόσο επικεντρωμένοι στο σεξ και τη σεξουαλικότητα. Η αγάπη είναι πολλά περισσότερα από αυτά. Συνήθως λέω ‘η αγάπη είναι εκεί που θα τη βρεις’. Αυτό σε κάνει bisexual; Ναι, για να είμαι ειλικρινής. Τότε μπορώ να πω ότι απλά είμαι εκεί. Δεν μου λείπει η αγάπη, κατά αυτό τον τρόπο».

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η Loreen είναι ζευγάρι από το 2021 με τον Charli Ljung. Ο ίδιος είναι διάσημος φωτογράφος και υπεύθυνος για τις εκπληκτικές φωτογραφίες της Loreen.

Ο σύντροφος της τραγουδίστριας μάλιστα βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της στην Eurovision 2023, που κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας την εμψύχωνε συνεχώς.

Δες τις φωτογραφίες: 

READ MORE

LATEST NEWS