LIFESTYLE

My Style Rocks: Πλάνταξαν όλες στο κλάμα με την ιστορία της Όλγας (Βίντεο)

Lifenews

Τι συνέβη;

Ένα ακόμη επεισόδιο «My style rocks» παρακολουθήσαμε το απόγευμα της Δευτέρας, 15 Μαΐου, με τα κορίτσια να κλήθηκαν σε ένα απαιτητικό Gala, με θέμα την Eurovision!

Οι παίκτριες επέδειξαν τις στυλιστικές τους δυνατότητες ενώπιον της κριτικής επιτροπής, φορώντας outifts εμπνευσμένα από τον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, με την Όλγα ωστόσο να συγκίνησε τους πάντες στο πλατό.

Συγκεκριμένα όταν η παίκτρια βρέθηκε απέναντι από τους κριτές και άκουσε αρνητικά σχόλια από τον Δημήτρη Σκουλό συγκινήθηκε με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ καμιά φορά στεναχωριέμαι παραπάνω, γιατί εδώ βγαίνει μπροστά η δουλειά μου».

Ο Δημήτρης Σκουλός έσπευσε να την αγκαλιάσει και να την παρηγορήσει, συμβουλεύοντάς τη να είναι πιο δυνατή και ανθεκτική απέναντι στην αρνητική κριτική, διότι ο χώρος της μόδας είναι σκληρός και γεμάτος απογοητεύσεις.

Η παίκτρια ακολούθως συμπλήρωσε: «Ξέρετε πόσο καιρό είμαι στην Αθήνα; Είμαι έναν χρόνο. Κάνω αυτή τη δουλειά ως freelancer έναν χρόνο μόνη μου. Και ξέρετε πώς κατέβηκα; Με μία βαλίτσα», κλαίγοντας με λυγμούς στην αγκαλιά του Δημήτρη Σκουλού, συγκινώντας τόσο την Κατερίνα Καραβάτου όσο και τις υπόλοιπες παίκτριες του My Style Rocks.

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS