HOLLYWOOD NEWS

Fast & Furious: Η κόρη του Πολ Γουόκερ θα εμφανιστεί στη νέα ταινία

Lifenews

«Αγκάθι» παραμένει για το «Fast X» η απώλεια του Πολ Γουόκερ, πρωταγωνιστή των δημοφιλών ταινιών με τον Βιν Ντίζελ, που σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν 10 χρόνια.

Παρόλα αυτά, ο καλός του φίλος, Ντίζελ και οι παραγωγοί, τον θυμούνται και έμπρακτα, αφού σεναριακά ο ήρωας που υποδυόταν, παραμένει ζωντανός.

Όπως έγινε γνωστό, στην νέα ταινία θα παίζει και η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού, Μίντοου Ρέιν Γουόκερ. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η 24χρονη αποκάλυψε μέσα από μία φωτογραφία της, ότι θα κάνει ένα cameo και όλα δείχνουν πως θα υποδυθεί μία αεροσυνοδό.

Στη λεζάντα, η Γουόκερ έγραψε: «To πρώτο Fast κυκλοφόρησε όταν ήμουν ενός έτους! Μεγάλωσα βλέποντας τον πατέρα μου, τον Βιν και τους άλλους ηθοποιούς μέσα από τα μόνιτορ. Χάρη στην μπαμπά μου γεννήθηκα στην οικογένεια του Fast. Δεν μπορώ να πιστέψω τώρα ότι θα είμαι και εγώ εκεί, με όλους αυτούς που με είδαν να μεγαλώνω.Ευχαριστώ επίσης τον σκηνοθέτη Louis Leterrier για την καλοσύνη, την υπομονή και την υποστήριξή του. Είμαι τόσο ευλογημένη που μπορώ να τιμήσω την κληρονομιά του πατέρα μου».

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου του 2023. Αν και κάποια στιγμή κυκλοφόρησε πως θα ήταν η τελευταία, δηλώσεις του Ντίζελ έχουν επιβεβαιώσει πως θα υπάρξει και 11η ταινία, που θα ολοκληρώσει την ιστορία. Πρόκειται για μια από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία του Χόλιγουντ, με κόστος που φτάνει τα 340 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η προηγούμενη ταινία είχε κοστίσει περίπου 200 εκατομμύρια.

Η πλοκή

Σε λίγο καιρό αρχίζει το τέλος του δρόμου για τον Ντομ και την οικογένειά του. Το πρώτο από τα δύο μέρη του προγραμματισμένου φινάλε της σειράς «Fast and Furious», θα φέρει τον Ντομ, του Ντίζελ, αντιμέτωπο με έναν αδιανόητο εχθρό.

Ξεκινώντας από το 2001, το franchise έχει δει αρκετούς κακούς που έχουν προκαλέσει τον Ντομ Τορέτο και την οικογένειά του, οι οποίοι έχουν χάσει ολοκληρωτικά, αλλά ο Ντάντε του Τζέισον Μομόα είναι ένα φάντασμα από το παρελθόν για το οποίο κανείς δεν είναι έτοιμος. Ένα νέο teaser για την ταινία που κυκλοφόρησε στο Twitter υπογραμμίζει μόνο την τρέλα του.

Στο σύντομο κλιπ o Ντάντε φαίνεται να κοροϊδεύει και να προκαλεί τον Ντομ να σώσει όποιον μπορεί. Όπως σημειώνει ο Χαν, «αυτός ο τρελός μας κήρυξε τον πόλεμο». Απ' το teaser φυσικά δεν λείπουν μια σειρά από αυτοκίνητα να ανατινάζονται με το χαρακτηριστικό στυλ του franchise και μια επικείμενη κούρσα. Το κλιπ είναι γεμάτο από επικές στιγμές που θα εκτυλιχθούν στην επερχόμενη ταινία δίνοντας στους οπαδούς μια καλή ιδέα για το τι να περιμένουν.

Δείτε το νέο teaser

Ποιος είναι ο Ντάντε του Τζέισον Μομόα;

Το τρέιλερ του «Fast X» αποκάλυψε ότι ο Ντάντε είναι ο γιος του βαρόνου των ναρκωτικών Ερνάν Ρέγιες, τον οποίο υποδύεται ο Χοακίμ ντε Αλμέιδα, που αναζητά εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του κατά τη διάρκεια των γεγονότων του Fast Five. Το τρέιλερ αναδημιούργησε κάποιες στιγμές για να δώσει στους θαυμαστές μια καλύτερη εικόνα και μένει να δούμε πόσο η ταινία αντλεί από το παρελθόν. Ο Dante είναι κάποιος που έχει μελετήσει τον Dom για πολύ καιρό και είναι έτοιμος για την απόλυτη εκδίκησή του πληγώνοντας την οικογένειά του, όπως έκανε ο Dom εν αγνοία του.

Σε προηγούμενο αφιέρωμα, ο Μομόα είχε πει για τον χαρακτήρα του: «Παίζω έναν κακό εδώ και 10 χρόνια, ήθελα να φέρω κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα», προσθέτοντας: «Για να αντιμετωπίσεις τον Ντομ και την οικογένειά του πρέπει να είσαι ψυχωτικός».

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Λούι Λετεριέ. Το καστ συμπληρώνουν οι Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ταϊρίς Γκίμπσον, Κρις Μπρίτζες, Τζέισον Στέιθαμ, Τζον Σίνα, Χέλεν Μίρεν, Σαρλίζ Θερόν, Μπρι Λάρσον, κ.α.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS