PEOPLE

Victor Vernicos: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό της Eurovision

Lifenews

Τα πρώτα λόγια του 16χρονου τραγουδιστή

Στη σκηνή του Μ&S Bank Arena του Liverpool στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέβηκε το βράδυ της Πέμπτης, 11 Μαΐου στον Β’ Ημιτελικό και η Ελλάδα.

Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε στην Eurovision 2023, από τον 16χρονο Victor Vernicos, ο οποίος αν και στην τελική πρόβα ήταν πολύ καλός, το βράδυ του ημιτελικού δεν πήγε πολύ καλά, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός του μεγάλου τελικού.

Δες την εμφάνιση του: 

Οι χρονιές που η Ελλάδα δεν πέρασε στον τελικό της Eurovision ήταν το 2016 και το 2018. H πρώτη φορά ήταν με το 6μελές συγκρότημα Argo και το τραγούδι «Utopian Land», ενώ η δεύτερη με τη Γιάννα Τερζή και το τραγούδι «Όνειρό μου».

Η 16χρονος λίγο μετά την ολοκλήρωση του Β ημιτελικού, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Αυτό ήταν. Σας αγαπώ παιδιά. Αιώνια ευγνώμων για ότι θα έρθει. Είμαι μαζί σας και ξέρω ότι είσαι και εσείς μαζί μου σε όλη την διαδρομή. Σας αγαπάω πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα έκανε και μια δεύτερη γράφοντας «Σας αγαπώ. Έρχονται πολλά σύντομα. Ευχαριστώ όλους τους φανς της Eurovision για την απίστευτη εμπειρία».

READ MORE

LATEST NEWS