PEOPLE

Marco Mengoni: Ο εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovision 2023 λατρεύει το… χαλούμι (Βίντεο)

Lifenews

Φανατικός υποστηρικτής του κυπριακού παραδοσιακού προϊόντος

Σε ρυθμούς Eurovision κινείται όλη η Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες, με τον μεγάλο τελικό να πραγματοποιείται το Σάββατο, 13 Μαΐου στο Liverpool του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ήδη την Τρίτη 9 Μάϊου είδαμε τον Α’ Ημιτελικό, ενώ απόψε Πέμπτη θα δούμε το Β’ Ημιτελικό όπου εκεί συμμετέχει και η Κύπρος με τον Andrew Lambrou με το τραγούδι «Broke a Broken Heart» που είναι το απόλυτο φαβορί του ημιτελικού και σκαρφαλώνει συνεχώς στα στοιχήματα.

Ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού είναι και η Ιταλία που ανήκει στις Big 5, καθώς κάθε χρόνο πάει απευθείας στον τελικό.

Ο Marco Mengoni εκπροσωπεί για 2η φορά την Ιταλία στο διαγωνισμό, καθώς το 2013 έλαβε ξανά μέρος, κατακτώντας την 7η θέση για τη χώρα του.

Ο 34χρονος καλλιτέχνης που κέρδισε το X-Factor της Ιταλίας το 2009, επιστρέφει ξανά στο διαγωνισμό με τη μελωδική μπαλάντα, «Due Vite», που έκανε από την πρώτη στιγμή αίσθηση.

Ο ίδιος μίλησε στη σελίδα Eurovision Fans Greece για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό, ενώ όπως ανέφερε θα ήθελε να επισκεφθεί την Ελλάδα για εμφανίσεις. Ο καλλιτέχνης ωστόσο ζήτησε από τον δημοσιογράφο να του πάρει λίγο… χαλούμι, μπερδεύοντας την Κύπρο με την Ελλάδα, δείχνοντας ωστόσο πόσο πολύ του αρέσει το κυπριακό χαλούμι!

Δες το απόσπασμα στο 18ο λεπτό:

READ MORE

LATEST NEWS