LIFESTYLE

Μουζουράκης – Κοζάρη: Ο γάμος τους θα είναι υπερπαραγωγή - Έξι κουμπάροι και πάνω από 300 καλεσμένοι

Lifenews

Οι επώνυμοι καλεσμένοι και το τριήμερο πάρτι

Η αντίστροφή μέτρηση για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζάρη έχει ξεκινήσει, καθώς το ζευγάρι πρόκειται να ενωθεί με τα Ιερά Δεσμά του γάμου στις 27 Μαΐου στην Αίγινα, ένα νησί που ο γνωστός τραγουδιστής αγαπά ιδιαίτερα και μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε και το δικό του σπίτι εκεί.

Λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, το ερωτευμένο ζευγάρι είναι έτοιμο να ξεκινήσει την καινούργια του ζωή, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα στην εκπομπή «Breakfast @Star», ο γάμος τους θα είναι υπερπαραγωγή.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι θα έχει έξι κουμπάρους, δυο φίλες της Μαριλού Κοζάρη και ακόμη τέσσερα άτομα από την πλευρά του Πάνου Μουζουράκη, δύο άντρες και δυο γυναίκες.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι καλεσμένοι θα είναι πάνω από 300 άτομα και ανάμεσά τους θα είναι η κολλητή φίλη της Μαριλού Κόζαρη, Κατερίνα Καινούργιου, καθώς και οι: Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου.

Ακόμη, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Star, μια μέρα πριν το γάμο θα υπάρξει ένα μεγάλο πάρτι, ο γάμος θα γίνει σε ένα ιστορικό κτήμα της Αίγινας ενώ την επόμενη μέρα θα γίνει και ένα after wedding party.

READ MORE

LATEST NEWS