LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σχολιάζει το unfollow που της έκανε ο Στάθης Σχίζας - «Είναι μικροπρέπειες»

Lifenews

Μπάχαλο το πρώην ζευγάρι

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν τις τελευταίες βδομάδες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας, που όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, χώρισαν οριστικά και ο γνωστός επιχειρηματίας την έκανε unfollow στα social media, ενώ διέγραψε και τις κοινές τους φωτογραφίες.

Από την πλευρά της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, γυρίζοντας οριστικά καινούργια σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Το βράδυ της Τρίτης, 9 Μαΐου ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα και ασχολούνται τώρα αν χώρισε ο Σχίζας με την Παναγιώταρου. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά τυχαίνει να μας γνωρίζει λίγο παραπάνω ο κόσμος. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πάρει τόσο μεγάλη έκταση. Ένα ζευγάρι ακούστηκε ότι χώρισε, ok! Γιατί το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα;

Έχω να απαντήσω κάτι. Έχω όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αυτές τις λεπτομέρειες θα τις κρατήσω για μένα και για την Αλεξάνδρα».

Η κάμερα της εκπομπής, «Πρωινό Μας» την τσάκωσε σε φωτογράφιση για τη νέα συλλογή μαγιό και ρωτήθηκε για το unfollow του πρώην συντρόφου της, σχολιάζοντας: «Τα unfollow του Στάθη είναι μικροπρέπειες που δε με εκφράζουν».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS