LIFESTYLE

Η απίστευτη αποκάλυψη του Λούκα Γιώρκα για τη συμμετοχή του στην Eurovision – «Ήταν άλλο πράγμα»

Lifenews

Κι όμως… το «Watch My Dance» δεν ήταν ζεϊμπέκικο

Καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου στην ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», βρέθηκε χθες Τρίτη, 9 Μαΐου ο Λούκας Γιώρκας.

Ο Κύπριος τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε και για τη συμμετοχή του στην Eurovision το 2011 με την Ελλάδα και το τραγούδι, «Watch my dance».

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μάλιστα αποκάλυψε για πρώτη φορά πως το τραγούδι γράφτηκε 48 ώρες πριν κατατεθεί στην ΕΡΤ για έγκριση και τους rap στίχους στο κομμάτι, αντί για τον Stereo Mike που τους ερμήνευσε εν τέλει, τους έλεγε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το τραγούδι αυτό γράφτηκε 42 ώρες πριν την κατάθεσή του στην επιτροπή, με άλλο θα πήγαινα. Ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Ήταν ένα pop τραγούδι με μισό ελληνικό και μισό ξένο στίχο. Ήταν άλλο πράγμα. Θα ήταν όλα άλλα! Υπάρχει σαν demo.

Το «Watch my dance» όταν το καταθέσαμε, δεν υπήρχε ο Stereo Mike, το rap το έκανα εγώ στο demo που στείλαμε στην ΕΡΤ. Η ηχογράφηση του τραγουδιού για να πάρει η έγκριση ήταν όλη δική μου. Γέλια που θα έριξαν στην ΕΡΤ ακούγοντας εμένα να ραπάρω».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS