PEOPLE

Eurovision 2023: Αλλαγές την τελευταία στιγμή – Τα παράπονα από τις χώρες έφεραν τα πάνω κάτω

Lifenews

Έτρεχαν να αλλάξουν τη ροή του διαγωνισμού

Ο Α’ ημιτελικός για την Eurovision 2023 έχει ξεκινήσει εδώ και λίγη ώρα, με τις πρώτες χώρες να έχουν ανεβεί ήδη στη σκηνή του διαγωνισμού στο Liverpool.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο υπήρξε μία μικρή αναταραχή όσο αφορά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, με τις ομάδες των αποστολών να έφεραν ένταση ως προς τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα στη χθεσινή πρόβα, αφού παρουσιάστηκαν οι 15 καλλιτέχνες στη σκηνή, οι παρουσιαστές άρχισαν να ανακοινώνουν τις χώρες που παίρνουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Καθώς βρίσκονται οι 15 χώρες στη σκηνή ανακοίνωναν τα αποτελέσματα, γεγονός που δεν άρεσε στους υπεύθυνους των αποστολών, με αποτέλεσμα η EBU να βγάλει δελτίο Τύπου εξηγώντας πως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Α΄ ημιτελικού αλλά και του Β΄ ημιτελικού, θα πραγματοποιηθεί κανονικά όπως τα τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Αφού δοκιμάσαμε ένα νέο σύστημα παρουσίασης των χωρών που προκρίθηκαν στο Dress Rehearsal του Α’ Ημιτελικού του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2023, αποφασίστηκε από την ομάδα παραγωγής να επιστρέψει στον τρόπο αποκάλυψης των προκριθέντων που χρησιμοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια, με τους καλλιτέχνες να μαθαίνουν αν θα προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό μαζί με την αποστολή της χώρας του τους στο Green Room».

 

READ MORE

LATEST NEWS