LIFESTYLE

Eυρυδίκη: Παρέμβαση του Θεοφάνους σε εκπομπή που ήταν καλεσμένη - «Δεν θέλω να γυρίζω βέβαια στα άσχημα του παρελθόντος»

LifenewsTeam

Τι συνέβη;

Η Ευρυδίκη βρέθηκε στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν" και μίλησε για όλα. Μάλιστα ενώ έδινε συνέντευξη ο Γιώργος Θεοφάνους που την πέτυχε σε ζάπινγκ ζήτησε να κάνει παρέμβαση.  

Θυμίζουμε πως υπήρξαν παντρεμένοι και έκαναν μαζί τα πρώτα τους βήματα στην Αθήνα. "Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Έκανα ζάπινγκ, έπεσα πάνω σε εσάς και λέω: δε γίνεται, θα πάρω τηλέφωνο. Ήταν και δύσκολα τα πράγματα τότε, δεν θέλω να γυρίζω βέβαια στα άσχημα του παρελθόντος. Το μυαλό μας έχει την τάση να τα θυμάται όλα με καλύτερο τρόπο. Εμείς με την Ευρυδίκη περάσαμε πολύ δύσκολα, ήρθαμε στην Αθήνα με κάτι ψιλά στην τσέπη". Δυο παιδιά που ξεκινάνε από την Κύπρο ή από την επαρχία… δυστυχώς ή ευτυχώς η δισκογραφία είναι στην Αθήνα, δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο δι’ αλληλογραφίας. Ήρθαμε εδώ αλλά βρήκαμε μία μεγάλη αγκαλιά.

 Όταν ξεκινήσαμε, πήγαμε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με ένα τραγούδι μας που λεγόταν "Ψηλά στα χέρια|. Αυτό δεν το ξέρει και κανένας πιστεύω, δεν κυκλοφόρησε ποτέ, δεν το βάλαμε ποτέ σε δίσκο, δεν υπάρχει καν στο YouTube νομίζω. Πήγαμε χάλια, βγήκαμε 11οι-12οι. Παρ’ όλα αυτά οι τότε μουσικοί παράγοντες μου έδωσαν το βραβείο για τη σύνθεση και η Ευρυδίκη απέδειξε ότι αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τη φωνή της. Δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτή τη σειρά των πραγμάτων. Η ζωή τα θέλει όλα, δεν γίνεται να είμαστε κακομαθημένοι".

 

READ MORE

LATEST NEWS