LIFESTYLE

Αποκλειστικό: Καρέ καρέ η στιγμή της συνάντησης της Φιλίππας Καρσερά με τη Μπριζίτ Μακρόν

Lifenews

Μάθε ποια Κύπρια σχεδιάστρια έντυσε την Πρώτη Κυρία στην τελετή στέψης

Στην τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα, βρέθηκε ο Νίκος Χριστοδουλίδης συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Φιλίππα Καρσερά, το Σάββατο 6 Μαΐου.

Μετά από 70 χρόνια, εκατομμύρια κόσμου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τη λαμπερή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ, με τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι να έστεψε τον Κάρολο Γ’ και την Καμίλα, δίνοντας τους και επίσημα τους τίτλους του Βασιλιά και της Βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου και 14 άλλων κρατών της Κοινοπολιτείας των Εθνών.

Στην τελετή στέψης έδωσαν το παρών τους αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, υψηλόβαθμα στελέχη της βρετανικής κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός της χώρας Ρίσι Σούνακ καθώς και πρώην πρωθυπουργοί του Ηνωμένου Βασιλείου.

Την Κύπρο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τη σύζυγο του, Φιλίππα Καρσερά, που είδαν από κοντά όλη την τελετή στέψης.

Αποκλειστικές πληροφορίες του LifeNewscy, θέλουν την Πρώτη Κυρία, Φιλίππα Καρσερά να είχε συναντηθεί την ημέρα της τελετής, με τη σύζυγο του Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ, όπου συνομίλησαν για λίγη ώρα, ενώ συμφώνησαν να συναντηθούν σύντομα, κάτω υπό άλλες συνθήκες για να συζητήσουν διάφορα θέματα.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Φιλίππα Καρσερά, όταν ήταν διπλωμάτης στο παρελθόν, είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Πρόεδρο της Γαλλίας σε διάφορα ευρωπαϊκά συμβούλια, ενώ αυτή ήταν πρώτη φορά που συνάντησε τη σύζυγο του, Μπριζίτ Μακρόν.

Όσο αφορά την εμφάνιση της στην τελετή στέψης, η Πρώτη Κυρία έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή της παρουσία, ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, την εμφάνιση της επιμελήθηκε η Κύπρια σχεδιάστρια, Έλενα Χαραλάμπους.

Την Παρασκευή, 5 Μαΐου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης έδωσε το παρών του σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Κοινοπολιτεία, κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα της, στο Marlborough House, παρουσία και του Βασιλιά Καρόλου Γ’ και των αρχηγών κρατών των μελών της Κοινοπολιτείας.

Μετά την εκδήλωση ο Βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στους πολιτικούς αρχηγούς με τις / τους συζύγους τους, με τη Φιλιππα Καρσερά, να επέλεξε για εκείνη την περίσταση μια εντυπωσιακή floral δημιουργία γνωστής Αγγλικής εταιρίας ένδυσης.

Δες τις φωτογραφίες:

READ MORE

LATEST NEWS