LIFESTYLE

Survivor All Star: Βγήκε υποψήφιος για αποχώρηση για 23η φορά - Έγραψε ιστορία (Βίντεο)

Lifenews

Δες τη στιγμή της ανακοίνωσης

Στο συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν το βράδυ της Κυριακής, 7 Μαΐου οι δύο ομάδες του Survivor All Star, ύστερα από τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Οι δύο ομάδες νωρίτερα βρέθηκαν στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία, με τον Γιώργο Λιανό να τους είχε ενημερώσει για τις αλλαγές που θα δούμε αυτή τη βδομάδα.

Όπως τους ενημέρωσε ο παρουσιαστής, αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν μόνο δύο αγωνίσματα ασυλίας από τα οποία και θα προκύψουν τουλάχιστον τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω να σας κάνω κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν με τους αγώνες ασυλίας αυτής της εβδομάδας. Αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε δύο αγώνες ασυλίας. Σήμερα παίζουμε κανονικά τον πρώτο αγώνα ασυλίας και θα ακολουθήσει φυσικά το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας όπου εκεί θα βγει ένας υποψήφιος. Αύριο όμως έρχεται ο πιο σημαντικός αγώνας ασυλίας, ο δεύτερος και τελευταίος για αυτή την εβδομάδα. Ανεξάρτητα τι θα κάνετε σήμερα, είτε κερδίσετε είτε χάσετε, αύριο θα αναδειχθούν άλλοι δύο υποψήφιοι από την ομάδα που θα χάσει. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε τουλάχιστον τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και κάποιος από αυτούς θα αποχωρήσει».

Την πρώτη σημαντική νίκη για αυτή την εβδομάδα στο reality επιβίωσης πήρε η κόκκινη ομάδα, με τους Μπλε να αναγκάστηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο, με τον Σπύρο Μαρτίκα να βγήκε για 23η φορά στον τάκο!

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS