LIFESTYLE

Στέλιος Χανταμπάκης: Με αυτό το υπέρογκο ποσό αποχώρησε από το «Survivor All Star»

Lifenews

Γεμάτος ο τραπεζικός του λογαριασμός

Την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor All Star ανακοίνωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης, το βράδυ της Τετάρτης, 3 Μαίου, ξαφνιάζοντας τους πάντες με την απόφαση του.

Στην ανακοίνωση για την αποχώρηση του ανέφερε: «Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως όλο αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα μου θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και εγώ από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω.

Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση μου πως θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι, γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι, δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι.

Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει, μου ζήτησε να έρθω στο παιχνίδι και μου το έδειξε έξι χρόνια που τελείωσε το Survivor του ’17 αν με αγαπάει και αν με στηρίζει. Όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και τρεις μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου».

Δες το βίντεο:

Ο ίδιος ωστόσο κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης τέσσερις μήνες, που ήταν για εκείνον ιδιαίτερα κερδοφόροι, καθώς μέχρι στιγμής είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης που αποχώρησε!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έμεινε στον Αγιο Δομίνικο από την πρεμιέρα που έγινε στις 8 Ιανουαρίου και μέχρι την αποχώρηση του, συμπλήρωσε 17 εβδομάδες. Με δεδομένο ότι ο κάθε παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης παίρνει 5.000 ευρώ τη βδομάδα, ο Στέλιος Χανταμπάκης συγκέντρωσε 85.000 ευρώ.

READ MORE

LATEST NEWS