LIFESTYLE

Ερασμία Μανού: Συγκινημένη μετά την υπογραφή συμφώνου συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη στις φυλακές

Lifenews

Στο πλευρό της η μητέρα της, Σοφία Βόσσου

Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψε χθες Πέμπτη, 4 Μαίου η Ερασμία Μάνου και ο αγαπημένο της Βασίλης Δημάκης μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Συνοδευμένη από τη μητέρα της, Σοφία Βόσσου, η Ερασμία Μάνου πέρασε το κατώφλι των φυλακών για να συναντήσει τον αγαπημένο της, ενώ λίγο μετά εξερχόμενη μίλησε στους δημοσιογράφους εκπομπών που βρέθηκαν εκεί.

Αρχικά ανέφερε: «Νιώθω περίεργα… Για ποιο λόγο παντρεύεται κάποιος; Για τους λόγους που παντρεύεται κάποιος, παντρεύομαι κι εγώ. Σίγουρα παίζει ρόλο και το ότι θέλω να τον βλέπω περισσότερο», με τη Σοφία Βόσσου να πρόσθεσε: «Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν τόσο καλά παιδιά όσο είναι ο γαμπρός και η κόρη μου».

Κατά την έξοδό της από τις φυλακές Κορυδαλλού, η Ερασμία Μάνου είπε: «Είμαι πολύ συγκινημένη. Όλα καλά. Συγκινημένοι είμαστε και οι δυο. Ως διαδικασία δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Υπογράψαμε. Θα το γιορτάσουμε μάλλον με τις φίλες μου, κάτι θα κάνουμε. Με τον Βασίλη δε μπορούμε να το γιορτάσουμε, μακάρι να μπορούσαμε. Αν θέλετε να τον βγάλουμε, να τον πάμε μια βόλτα. Εμείς καθίσαμε λίγο παραπάνω μαζί. Παιδί, πρώτα ο Θεός επιθυμούμε να κάνουμε. Ελπίζουμε σε λίγους μήνες να είναι έξω».

Δες τις φωτογραφίες:

READ MORE

LATEST NEWS