HOLLYWOOD NEWS

Brad Pitt Vs Ben Affleck: Η Gwyneth Paltrow απάντησε ποιος ήταν καλύτερος στο σεξ

Lifenews

Όσα αποκάλυψε για τους πρώην συντρόφους της

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Gwyneth Paltrow όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τους πρώην συντρόφους της, Brad Pitt και Ben Affleck, αποκαλύπτοντας πικάντικες λεπτομέρειες.

Η ταλαντούχα ηθοποιός τη δεκαετία του ‘90, είχε αρχικά σχέση με τον Brad Pitt και στη συνέχεια με τον Ben Affleck. Μιλώντας στο podcast «Call Her Daddy», μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει ποιος από τους δυο τους ήταν καλύτερος στο σεξ.

Για τον Brad Pitt, είπε πως ήταν έρωτας «με την πρώτη ματιά… Ήταν τρελό». Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Seven», το 1994 και αρραβωνιάστηκαν έπειτα από δύο χρόνια. Όμως, έξι μήνες αργότερα χώρισαν.

Με τον Ben Affleck είχε σχέση με διαλείμματα από το 1997 έως το 2000. Γνωρίστηκαν σε ένα δείπνο του Χάρβεϊ Γουάνστιν το 1997 και στη συνέχεια συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία «Ερωτευμένος Σαίξπηρ».

Όταν κλήθηκε να αποκαλύψει ποιος εκ των δύο ήταν καλύτερος στο σεξ, η Gwyneth Paltrow είπε ότι της είναι δύσκολο να απαντήσει.

Αρχικά ανέφερε: «Με τον Brad ήταν το είδος της μεγάλης χημείας, του έρωτα της ζωής σου. Ο Ben ήταν τεχνικά εξαιρετικός… Αμφότεροι φιλούσαν πολύ καλά. Ο Brad Pitt ήταν ο πιο ρομαντικός από τους δύο, όμως ο Ben Affleck ήταν εκείνος που με έκανε να γελώ, αλλά και ήταν πιο πιθανό να διαφωνήσουμε».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS