HOLLYWOOD NEWS

Μέγκαν Μαρκλ: Μάθαμε γιατί δεν θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου – Όλες οι πληροφορίες

Lifenews

Η μεγάλη τελετή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου

Με κάθε λαμπρότητα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου η στέψη του Βασιλιά Καρόλου στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου θα δώσουν το παρών του δεκάδες πολιτικά πρόσωπα και όχι μόνο.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως τελικά ο πρίγκιπας Χάρι θα βρεθεί τελικά στη στέψη του πατέρα του, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ με τα παιδιά τους, δεν θα βρεθεί στην τελετή.

Με επίσημη ανακοίνωση επιβεβαιώθηκε η είδηση από το παλάτι. Συγκεκριμένα ανέφεραν: «Το Παλάτι του Μπάκινγχαμ με χαρά επιβεβαιώνει ότι ο Δούκας του Σάσεξ θα παραστεί στη Στέψη στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ στις 6 Μαϊου. Η Δούκισσα του Σάσεξ θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τον Πρίγκιπα Archie και την Πριγκίπισσα Lilibet».

Η εξέλιξη αυτή ήρθε να ενισχύσει τις φήμες για χωρισμό του ζευγαριού, κάτι που δεν ισχύει, καθώς το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκαν μαζί σε αγώνα των Λέικερς, πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Το γεγονός ότι την ίδια μέρα έχει γενέθλια η κόρη της Lilibet, ήταν απλώς μία σύμπτωση και μία δικαιολογία για να απενοχοποιήσουν τις προθέσεις της Μέγκαν καθώς άλλοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που η ίδια δεν θα παραστεί στη μεγάλη γιορτή.

Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, ο πραγματικός λόγος έχει να κάνει με την ίδια τη Μέγκαν και την αντιμετώπιση που έχει από τον πεθερό της.

«Ναι, υπήρχε αλληλογραφία, υπήρχαν επιστολές από τη δούκισσα του Σάσεξ προς τον βασιλιά. Αλλά προχώρησε, αυτό έγινε πριν από δύο χρόνια, δεν έχει να κάνει με την απόφασή της να μην παραστεί στη στέψη» γράφτηκε στην Page Six με άρθρο της Telegraph να σημειώνει πως ο πραγματικός λόγος της απουσίας της Μέγκαν από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου έχει να κάνει με το γεγονός ότι εκείνη έμεινε "ανικανοποίητη" από την απάντηση του βασιλιά Καρόλου σε κάποιο γράμμα της.

READ MORE

LATEST NEWS