LIFESTYLE

Survivor: Η Σταυρούλα εξομολογήθηκε πως ερωτεύτηκε τον Βασάλο και η Μελίνα τα έβγαλε όλα στη φόρα

LifenewsTeam

Χαμός στον Άγιο Δομίνικο

Ερωτικές εξελίξεις έχουμε στο Survivor All Star, όπου στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε να διαρρέουν πολλές πληροφορίες. 

Τα όσα διέρρεαν τις τελευταίες μέρες για έρωτα της Σταυρούλας με τον Κωνσταντίνο Βασάλο φαίνεται πως ευσταθούν αν και δεν γνωρίζουμε εαν το ενδιαφέρον είναι και από τις δύο πλευρές. Η Μελίνα πάντως τα έβγαλε όλα στη φόρα με τη δικαολογία πως δεν θα ήθελε να εμπλακεί το όνομα της σε ερωτικό τρίγωνο. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Χανταμπάκη ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο. O Στέλιος Χανταμπάκης πήγε και το είπε στον Βασάλο, παρόλα αυτά, άφησε η Σταυρούλα να εννοηθεί ότι εγώ είμαι ερωτευμένη με τον Βασάλο για να καλύψει όλα τα υπόλοιπα, επειδή ίσως να φοβάται να μην εκτεθεί.

Αυτό το πράγμα δεν μου άρεσε καθόλου γιατί εγώ έχω έναν άνθρωπο έξω από εδώ και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι άλλο. Δεν μου άρεσε που το άφησε να εννοηθεί για να έχει καλυμμένη την δική της φωλιά. Από την μία μεριά δικαιώθηκα γιατί κατηγορήθηκα πως κάνω επίθεση στην Σταυρούλα και πήρε μέρος κι ο Μαρτίκας. Είπε παραπάνω πράγματα από όσα έπρεπε να πει.

Σε όλη αυτήν την παραπληροφόρηση έχω να πω ότι ο Κωνσταντίνος δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη κοπέλα, είναι βράχος κι επειδή είμαστε φίλοι και στην ίδια ομάδα, τον υποστηρίζω για αυτόν τον λόγο. Επίσης, στην έξω ζωή έχω έναν άνθρωπο και δεν θέλω ούτε δεύτερο, ούτε τρίτο, ούτε τέταρτο. Μου φτάνει ο ένας μου κι οι υπόλοιποι ας κάνουν ό,τι θέλουν».

READ MORE

LATEST NEWS