LIFESTYLE

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Ανοίγουν καλλιτεχνική σχολή στη Λεμεσό – Δες την ανακοίνωση τους

Lifenews

«Mavrikios & Ilaeira all day art school»

Με μια κοινή ανάρτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ανακοίνωσαν τη δημιουργία καλλιτεχνικής σχολής στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση μας έδειξαν το κτίριο όπου θα στεγάσουν τη σχολή τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Καλημέρα & Καλό μήνα! Ένα ακόμα όνειρο μας γίνεται πραγματικότητα. Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την δημιουργία του "Mavrikios & Ilaeira all day art school"..! 🏫

Το κτήριο που βλέπετε μπαίνει σε λειτουργία τον Σεπτέμβριο του 2023. Η παραμυθένια μας ολοήμερη καλλιτεχνική σχολή ανοίγει τις πόρτες της και θα φιλοξενήσει παιδιά και ενήλικες που θέλουν να γεμίσουν τις ώρες τους με γνώση, ψυχαγωγία, τέχνη και πολιτισμό. Ένας άρτια εξοπλισμένος χώρος 5.000 τ.μ. στη Λεμεσό της Κύπρου μας, που θα αγκαλιάσει τις ψυχές σας και θα τις γεμίσει με γαλήνη, φώς, χαμόγελα και αυτοβελτίωση.

Ένας χώρος για μελέτη και επιμόρφωση με εξειδικευμένο προσωπικό. Ένας χώρος γεμάτος μουσική, τραγούδι, θέατρο, ζωγραφική, παιχνίδι, κινησιολογία και χορό. Ένας χώρος σαν το σπίτι σας..! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες μέρες! Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξη σε κάθε μας βήμα, Μαυρίκιος & Ιλάειρα ✨».

READ MORE

LATEST NEWS