LIFESTYLE

Συγκλονίζει ο Σαρμπέλ: Αρρώστησα μετά τον θάνατο του πατέρα μου - Έβγαζα όγκους, έκανα 4 εγχειρήσεις - Βίντεο

Lifenews

«Στη Eurovision είχα πέντε ημέρες να φάω»

Ο Σαρμπέλ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του και το πώς αυτό επηρέασε την υγεία του στη συνέχεια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Σαρμπέλ αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις στον λαιμό καθώς «έβγαζα συνέχεια όγκους», όπως είπε.

«Επειδή ήταν μουσικός, τραγουδιστής, ήταν δίπλα μου σε ό,τι έκανα», είπε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή «Status» του Astra Tv.

«Σημασία έχει τι αφήνουν οι άνθρωποι πίσω. Μου αφήνει μόνο ευχάριστα κι ένας λόγος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και κάνω αυτό που κάνω είναι για τον πατέρα μου, γιατί ήταν πάρα πολύ περήφανος τότε», συμπλήρωσε ο Σαρμπέλ.

«Μετά τον θάνατο του είχα αρρωστήσει. Το πήρα πάρα πολύ άσχημα, έφυγε και με έναν πάρα πολύ άσχημο τρόπο επίσης. Τα τελευταία του λόγια ήταν “Παναγία μου, Παναγία μου, φτάνει” και μετά πέθανε. Υπέφερε πολύ και μετά αρρώστησα, έχασα έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο. Είμαι και μοναχοπαίδι, δεν είχα να μοιράσω τον πόνο με αδέλφια, είμαι μόνος μου», εξομολογήθηκε.

Ο Σαρμπέλ δήλωσε πως του πήρε χρόνια να ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα του. «Είχα αρρωστήσει τόσο πολύ που έκανα μετά τέσσερις εγχειρήσεις στον λαιμό, έβγαζα όγκους συνέχεια και ήμουν συνέχεια άρρωστος», δήλωσε, εξηγώντας πως υποβλήθηκε σε μία επέμβαση πριν από το lockdown και σε άλλες τρεις κατά της καραντίνας.

Δείτε σχετικό βίντεο

Ο Σαρμπέλ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στη Eurovision, το 2007, όταν με το τραγούδι «Yassou Maria» πήρε την έβδομη θέση.

«Είχα να φάω πέντε ημέρες. Ήμουν κίτρινος. Τρέχαμε ασταμάτητα και δεν έτρωγα. Έτρωγα μόνο μία σοκολάτα, ένα μπισκότο ή μια φρυγανιά για να αντέξω», δήλωσε ο τραγουδιστής.

«Ξυπνάω την ημέρα της Eurovision και ήμουν πολύ αδύναμος. Λέω “πώς θα βγω το βράδυ να τραγουδήσω;”. Πήγα στην ΕΡΤ και τους είπα "δεν ξέρω τι θα κάνετε, θέλω να μου βρείτε μου ένα ελληνικό εστιατόριο". Βρήκαν ένα στην άλλη άκρη της πόλης. Έφαγα παστίτσιο, μουσακά, γεμιστά, χωριάτικη και τζατζίκι χωρίς σκόρδο και έγινα άνθρωπος», περιέγραψε. 

Πηγή: lifo.gr

READ MORE

LATEST NEWS