LIFESTYLE

Σάκης Τανιμανίδης: Το εντυπωσιακό πάρτι των γενεθλίων του και οι ευχές της Χριστίνας Μπόμπα! Φώτος

Lifenews

Έγινε 42 ετών

Το πρωί της Κυριακής 30 Απριλίου, η Χριστίνα Μπόμπα και οι μικρές της, έκαναν έκπληξη στον μπαμπά Σάκη προσφέροντας την εντυπωσιακή τούρτα των γενεθλίων του.

«Το καλύτερο “πάρτι” γενεθλίων του κόσμου! Αυτά τα 3 κορίτσια κάνουν τον κάθε χρόνο που περνάει καλύτερο από τον προηγούμενο», ήταν το μήνυμα του Σάκη Τανιμανίδη κάτω από σχετικό βίντεο που δημοσίευσε.

 

Το βράδυ της Κυριακής ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκε αγαπημένους φίλους σε μαγαζί της Αθήνας, προκειμένου να γιορτάσει και επίσημα τα φετινά του γενέθλια. Στο πλευρό του και η μητέρα του, η οποία τον καμάρωσε σε μια από τις πιο όμορφες οικογενειακές στιγμές.

 

Φυσικά από την βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι γυναίκες της ζωής του οι οποίες είχαν και την τιμητική τους πάνω στην εντυπωσιακή τούρτα.

Η τρυφερή ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Η σύζυγος του παρουσιαστή δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες από το πάρτι των γενεθλίων εξέφρασε δημοσίως για άλλη μια φορά την αγάπη της προς τον άνδρα της ζωής της.

«Η πιο μεγάλη χαρά της ζωής είναι να βλέπεις όσους αγαπάς χαρούμενους! Σ’αγαπώ για όλα σου, είμαι πολύ τυχερή που σε έχω! Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα μπαμπά μας», έγραψε στο instagram η Χριστίνα Μπόμπα.

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

«Γεννήθηκα για την Χριστίνα. Το λέω πάντα και στην Χριστίνα, εκείνη επιμένει και θέλει να μάθει για το παρελθόν μου. Εγώ δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό να την ρωτήσω.

Οι άνθρωποι αλλάζουν και εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται από την στιγμή που με γνώρισε και μετά, όποτε το τι ήταν παλιά δεν με ενδιαφέρει. Με την γυναίκα μου και την οικογένειά μας είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι», δήλωσε πρόσφατα ο Σάκης Τανιμανίδης σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

READ MORE

LATEST NEWS