LIFESTYLE

Εύη Σαλταφερίδου: Η αμήχανη στιγμή όταν έμαθε πως ο Ηλίας Γκότσης την έκανε unfollow

Lifenews

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star, παραχώρησε η Εύη Σαλταφερίδου, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μεταξύ άλλων έδειξε την αμηχανία της όταν έμαθε ότι ο φίλος της, Ηλίας Γκότσης, την έκανε unfollow.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Χάρηκα πολύ που ήμουν στο Survivor All Star, ό,τι και να έγινε. Κρατάω μόνο τα καλά. Εμένα έκανε unfollow ο Ηλίας; Δεν το ήξερα, δεν το γνωρίζω. Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έχει γίνει και να με έχει κάνει unfollow. Έκανε κι άλλους παίκτες από το παιχνίδι; Μάλιστα. Καταλαβαίνω ότι ίσως ο Ηλίας ήθελε να πάρει και κάποιος άλλος το μέρος του, γιατί συμμετείχαν κι άλλοι άνθρωποι σε αυτά που ακούστηκαν ότι έφταιγε ο Ηλίας».

Ακολούθως πρόσθεσε: «Είπα ότι αποκλείεται να έχει γράψει ο Ηλίας Γκότσης το χαρτάκι γιατί δεν ξέρει αγγλικά! Κόβω το χέρι μου! Δεν μπορούσα να πάρω παραπάνω μέρος. Είπα ότι ξέρω ότι δεν το είχε γράψει εκείνος κι ότι δεν είχε κινητό. Τι παραπάνω να πω για να πάρω το μέρος του φίλου μου; Αυτά γνώριζα, αυτά είπα.

Σε ένα ριάλιτι επιβίωσης αν βρεις σκουπίδια, θα φας, καλώς ή κακώς. Όλοι το έχουμε κάνει, υπάρχει πείνα. Πολλά από τα άτομα που έχουν καταδικάσει τον Ηλία Γκότση, δεν πήραν μέρος να μιλήσουν ενώ έτρωγαν περισσότερο».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS