LIFESTYLE

Xαμός στο Μy Style Rocks: Αποχώρησαν από το πλατό Κουδουνάρης και Σκουλός

LifenewsTeam

Τι συνέβη;

Oι κριτές του Μy Style Rocks έχασαν τη ψυχραιμία τους κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισόδιου όταν οι διαγωνιζόμενες βαθμολόγησαν με δύο τη Χριστιάνα ενώ για εκεινους η εμφάνιση της ήταν για άσο.

Ο Στέλος Κουδουνάρης αποχώρησε από το πλατό λέγοντας: «Ντροπή σας σε όλες. Και σε σένα που είσαι εδώ μπροστά και μας κοροϊδεύεις. Πιστεύεις ότι εμείς έχουμε χρόνο να ακούμε αυτές τις βλακείες; Πες μου αλήθεια τώρα. Έρχεσαι μετά από τόσα επεισόδια έτσι και μας ειρωνεύεσαι; Για ποιον λόγο; Και σου βάλανε και όλες 2; Μας τρολάρετε όλες μαζί. Εγώ φεύγω, πάω να πιώ έναν καφέ και όταν τελειώσει το θέατρο του παραλόγου πείτε μου να έρθω».

Την απόφαση του να φύγει από το πλατό ακολούθησε και ο Δημήτρης Σκουλός όπου με έντονο ύφος είπε στα κορίτσια: «Προσωπικά σε εμένα τα κορίτσια δεν θα έχουν πλέον το δικαίωμα να με ρωτάνε γιατί βάζω αυτόν τον βαθμό. Θα εξηγώ γιατί είναι η δουλειά μου, θα πρέπει να εξηγώ πώς να βελτιώσετε το look. Αυτό είναι τρολάρισμα, δεν μπορούν να μην καταλαβαίνουν τι γίνεται ή είναι τυφλές; Προσβάλλει εμάς, φτάνει, έλεος», είπε αποχωρώντας από το πλατό.

READ MORE

LATEST NEWS